Šta je novo?

Nestali podaci sa CD RW-u

BrankoSF

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2004
Poena
301
Problem je sledeci:
Disk je tri puta narezivan (na razlicitim uredjajima i bez brisanja prethodno narezanih fajlova), nakon cetvrte sesije, nestali su svi fajlovi, i citljivi su bili samo ovi poslednje narezani. Prethodni fajlovi su mi jako bitni. Nemoguce je otvoriti ih ni iz Explorera, ni iz Total Comander-a, fajlovi nisu hidden. Klikom na properties, zauzetost diska je 1,7MB, sto znaci da su prethodni jos uvek na disku, ali nevidljivi iz nekog razloga (ova dva nova zajedno imaju oko 300KB). Probao sam da ih procitam na razlicitim uredjajima, nema sanse. Nero vidi da je bilo vec nekoliko sesija. Takodje sam probao CD data rescue, ne pomaze.
Molim za pomoc. Da li je moguce nekako doci do tih fajlova, posto oni ocigledno jos uvek postoje na disku?

Poslednja izmena:
Probaj desni klik na drajv->properties->volumes i tu kad izaberes trecu sesiju videces i sve prethodne (naravno tada neces videti cetvrtu). E sad tu mogucnost bi trebalo da imas ako je instaliran Nero, medjutim kod ortaka ista verzija Nero-a, ali drugi os (kod mene 98se kod njega XP) i drugi drajv pa ne radi, ne znam da li zbog win-a ili zbog drajva ili neceg treceg. Tako da ako to ne radi moras necim drugim, ali u svakom slucaju moze.

Cini mi se da iso buster moze tako nesto da radi, probaj ga... ako ne onda je ipak neki drugi srodan alat u pitanju, ali ja trenutno ne mogu da se setim koji...

Imao sam isti problem. Odlično rešenje je CDRoller.
Lepo možeš da gledaš svaku sesiju ponaosob i da skineš sve što ti treba sa svake.
Javi mi se na PM ako bude problema.

Uspeo sam, program je odlican. Hvala Roger.
Jedino sto sam morao da se registrujem :)

Nazad
Vrh Dno