Šta je novo?

Nestali ekran za logovanje u XP

• Začetnik teme Začetnik teme ivo.r
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Imam čudan problem pri logovanju. Odjedanput i to potpuno spontano(!) mi je nestao onaj "Welcome screen" za logovanje (sa ikonama za svaki user) i pojavio mi se onaj klasičan prozor sa poljima za username i password.
Proverio sam u Control Panel/User Accounts/Change way users to log on, setovanja nisu menjana. Pokušavao sam da ovde isključim pa uključim "Welcome screeen", ali bez rezultata, uvek se otvara klasičan prozor.
Jel imao još neko ovakav probelm? Ako neko ima ideju šta da radim nek javi.

Da nisi nesto cackao sa mrezom? Meni se to desilo kada sam na jednom racunaru instalirao neku Cisco mreznu kartu...

Ma jok, to mi je kucna masina.

Da nisi instalirao neki program koji to menja recimo meni se to desilo kada sam instalirao PcAnywhere 10

fixer je napisao(la):
Da nisi instalirao neki program koji to menja recimo meni se to desilo kada sam instalirao PcAnywhere 10

Ne, ništa nisam dodatno instalirao. Sinoć mi je puk'o film i uradio sam rebuild instalacije. Doduše opet sam morao da reinstaliram SP1 i da se par minuta mlatim po registry-ju zbog sporog otvaranja OE. Sada je sve OK.

Imam XP takvih i sl. tripova koliko ocete. Meni se cesto desava da proizvoljno menja ikonice na desktop-u za OE, Network Connections... nista bitno ali nervira.

Nazad
Vrh Dno