Šta je novo?

Nestali Bookmarks iz Firefoxa!!!

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Nestali su mi Bookmarks iz Firefoxa! Iz cista mira!
Ima li neko ideju kako da ih povratim ako je uopste moguce?
U kojoj datoteci se oni cuvaju i gde se ta datoteka nalazi, nije mi jasno?

C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*nešto*.default\bookmarks.bak
rename u bookmarks.html

Poslednja izmena:
to se obicno deshava kad restartujesh racunar dok je upaljen firefox, ja ne znam dal mogu da se povrate, al savetujem ti da radish backup bookmarksa ceshce.

Meni se nekoliko puta desilo da se sva podeshavanja vrate na default! Dva puta tachno. Dodushe ipak koristim novu betu pa su problemi ochekivani, ali tako neshto... Posle drugog puta sam napravio novi profil, valjda netje opet...

PS znam da je malo offtopic, ali morao sam da olaksham dushu :d

Redovna pojava na verziji 1.0.7. :mad:

Hm... meni se ovo jos nije desilo. Odoh da uradim preventivni backup :D

Nikad mi se nije desilo, ali me straaaasno nervira jedna stvar: bookmarks toolbar se ponekada ubaguje i jedno sto vidim su >>, a kada kliknem izbaci mi listu sa bookmarkovima. Resavam problem time sto idem na customize i odmah ugasim customize, pa se povrate bookmarkovi. Jel ima neko slican problem? :S:

@Dorry
Skini FireFox 1.5 Beta 2, u njemu je popravljen taj bug ;)

ma kakva vatrena lisica slusajte operu naravno u predstavi 8.5

kole89 je napisao(la):
@Dorry
Skini FireFox 1.5 Beta 2, u njemu je popravljen taj bug ;)

Rado bih ja skinuo/instalirao, ali gube se mnoge ekstenzije, pa ne bih nesto da eksperimentisem, sve dok ne izadje ffox 1.5 full...

Kako da uradim preventivni backup za firefox bookmarks? :crash:

Kopiraj fajl
C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*nešto*.default\bookmarks.html
gde hoćeš i ako ti nestanu bookmarkovi, samo ga vrati nazad.

meni se desilo isto to kada sa brisao "nepotrebene" stvari sa System Mechanic-om...tako da sam mogao komotno da se slikema.....pouka: "Always BackUp"

Nazad
Vrh Dno