Šta je novo?

nestale ikonice?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
u task baru si mi jednostavno nestale neke od ikona u system tray-u, na primer, ne pojavljuje se ikona "zvucnika", prikljucenog usb uredjaja....neke se ponekad pojave...
kada odem u system, za muzicku karticu, uredno je kliknuta kvacica da ta ikona stoji na taks bar-u...kad je ponovo un-stikliram i stikliram ona se uredno vrati. i tako u krug.
proveravao sam da nije neki virus...deluje da ga nema...

neka ideja sta da radim?

hvala

Dal si skoro instalitao nesto? I kolko ti je 'stara' instalacija windowsa?

Oce on tako da se zglupi s vremena na vreme.

Pokreni .reg file sa ovog linka: http://www.zshare.net/download/649844075e8123/

Sigurno će pomoći.

P.S. Rar arhivu sam ja uploadovao i koristio pre neki dan. Bezbedna je i virus-spyware free.

@moderators: Zašto ne mogu okačiti attachment? Dobijam obaveštenje da imam više od pet (5) attachmenta postavljenih. Tačnije, imam ih dvadeset sedam (27). Kako je moguće da tek sada dobijam obaveštenje da imam više od pet (5)?

nemam pojma sta se nalazi u onom fajlu ali stvar definitivno radi...sve ikone su se uredno vratile posle restarta!

hvala jos jednom!

Nema na čemu.

jednostavno uso ti je virus khhee.exe i on to radi i nikad neznas kad ce da se aktivira
skida se samo sa combofix jedino sa njim to sto ti se vratilo ne znaci da si resio problem
ja sam imao grdne probleme dok nisam nasao sta mi to radi da nestanu ikonice i taskbar
pogledaj u system32 da li postoji ovaj virus
pozdrav

Nazad
Vrh Dno