Vader
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.06.2001
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X, Arctic Freezer 34 eSpord Duo
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- Corsair Vengeance LPX DDR4 32 GB
- GPU
- AMD 6700 XT PowerColor Red Devil
- Storage
- 980 Pro 2 TB + 970 Evo 1 TB + WD Red 4 GB
- PSU
- Adata Core Reactor 850W
- Kućište
- NZXT H7 Flow Black
Imam dva hard diska, glavni od 120 GB i jedan stari od 8 GB koji mi uglavno služi kao bekap nekih manjih a bitnijih stvari, ako se ne daj Bože nešto desi glavnom disku. Ustvari samo jedna particija na manjem disku je služila za bekap. Desilo se to da je baš ta particija na manjem hard disku "nestala", vidim je u Total Commanderu ali kada dođem mišem na nju neće da napiše njen Label, a kada kliknem na nju izbaci mi: "Drive not found. Please choose another: ", dakle ista poruka kao kada kliknem na drajv za DVD a u njemu nema diska. Kada u My Computer kliknem na ovu particiju kaže mi da ta particija nije formatirana i pita me da li želim da je formatiram.
Ne znam kako je do ovoga došlo, mislim da sam dan ranije kopirao nešto na nju, mislim fajlove u kojima su smješteni mailovi. To sam radio i ranije i nije bilo problema.
I to je to.
Čuo sam da ima programa koji mogu da "probude" ovakvu particiju.
Da li je to tačno?
Koji programi su u pitanju?
Kakva su iskustva?
Ja mogu formatirati ovu particiju, trebalo bi da mogu, ali me zanima mogu li vratiti podatke sa nje. Zato nisam formatirao.
Ne znam kako je do ovoga došlo, mislim da sam dan ranije kopirao nešto na nju, mislim fajlove u kojima su smješteni mailovi. To sam radio i ranije i nije bilo problema.
I to je to.
Čuo sam da ima programa koji mogu da "probude" ovakvu particiju.
Da li je to tačno?
Koji programi su u pitanju?
Kakva su iskustva?
Ja mogu formatirati ovu particiju, trebalo bi da mogu, ali me zanima mogu li vratiti podatke sa nje. Zato nisam formatirao.