Šta je novo?

nestala ikonica desktopa

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
Edifier R1700BT
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Scyrox V8, Razer Ornata V3
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
mislio sam na show desktop.......ljudi pomagajte kako da je vratim dole, to mi bas treba........hvala
arfaf.jpg

Poslednja izmena:
hvala svima, spasili ste me

a u svakom slucaju, tu je uvek i kombinacija na tastaturi: WIN+D 😉

nice tip 🙂

ili desni klik na taskbar pa Show the Desktop 🙂

Kad vec govorimo o nestalim ikonicama imam i ja pitanje.Ikonica hard diska je nestala a umesto nje se pojavljuje ova ikonica.Kako vratiti staru?

Prilozi

• desk.webp
    desk.webp
    2.6 KB · Pregleda: 46
Kad vec govorimo o nestalim ikonicama imam i ja pitanje.Ikonica hard diska je nestala a umesto nje se pojavljuje ova ikonica.Kako vratiti staru?

Idi na Control Panel, Folder Options, File Types, nađi Drive (odma je navrhu liste), ideš na Advanced, pa na Change Icon... , pa nađi ikonicu koja ti odgovara.

Kad već govorimo o nestalim ikonicama, ja uopšte ne koristim ikonice na desktopu. Zato sam ih, kao i obično, isključio. Ima nekoliko načina da se to uradi, ali ja sam pronašao izgleda neki baš zamumuljen - više se uopšte ne sećam kako sam to uradio i verovatno bi mi trebalo vremena da pronađem kako da ih opet uključim.

Desni klik na desktop > Arrange Icons > Show desktop icons

Bas zamuljeno :d

Da li je neko uspeo da promeni ikonu za pdf? Normalnim nacinom ( file types, ili preko nekih customize programa ) ikona ostaje ista.

Idi na Control Panel, Folder Options, File Types, nađi Drive (odma je navrhu liste), ideš na Advanced, pa na Change Icon... , pa nađi ikonicu koja ti odgovara.

Znam za to ali meni je samo ikonica c: diska ovakva, ostale su normalne.

Znaci koja slucajnost i meni nestala showdesktop ikonica i sada je konacno imam opet......🙂

Nazad
Vrh Dno