nikoola
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.01.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12600KF / Be Quiet ARGB Pure Loop 2
- Matična ploča
- Asus ROG Strix B760-F Gaming WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB 5200MHz
- GPU
- Asus ROG Strix Gaming OC 3070 8GB
- Storage
- Samsung 980 PRO 512GB
- PSU
- Seasonic FOCUS Plus 850 Gold
- Kućište
- Fractal Design North TG black
- Monitor
- Dell UltraSharp U2722DE
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S & MX Keys
- Laptop
- Macbook Pro 14 M1 16/512GB
- Tablet
- iPad Pro 11 3rd 256GB
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro 256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Pre par meseci (u martu), pocela je odjednom da mi nestaje slika na monitoru. Zelena lampica radi, ja iskljucim monitor pa ukljucim, slika dodje na 2 sec i nestane (i preko VGA i preko DVI).
Pocupam kablove, resetujem i slika se vrati.
U medjuvremenu sam slucajno kada se to dogodilo kliknuo na alt+tab (igra pokrenuta) i kad je desktop slike nema, a kada prebacim na igru, slike ima. Zakljucio sam da je do drivera. Reinstalirao Win i vise nije imalo problema.
Zatim sam izmenjao skoro sve komponente (grafika, ploca, procesor, ram) i radilo je sve OK do pre neki dan.
Opet se isto desava.
Ranije je pomagalo kada sam cupao samo naponski kabal, a sada moram i iz grafike.
Sta mislite? Monitor riknuo ili opet siituacija sa drajverima?
ps. masina je iz potpisa
pps. pitam prvo ovde, jer u radnji gde sam kupio ne znaju sta moze biti, moraju da salju na servis, a to je 30-ak dana bez monitora (po njihovim recima)
Unapred hvala
Pocupam kablove, resetujem i slika se vrati.
U medjuvremenu sam slucajno kada se to dogodilo kliknuo na alt+tab (igra pokrenuta) i kad je desktop slike nema, a kada prebacim na igru, slike ima. Zakljucio sam da je do drivera. Reinstalirao Win i vise nije imalo problema.
Zatim sam izmenjao skoro sve komponente (grafika, ploca, procesor, ram) i radilo je sve OK do pre neki dan.
Opet se isto desava.
Ranije je pomagalo kada sam cupao samo naponski kabal, a sada moram i iz grafike.
Sta mislite? Monitor riknuo ili opet siituacija sa drajverima?
ps. masina je iz potpisa
pps. pitam prvo ovde, jer u radnji gde sam kupio ne znaju sta moze biti, moraju da salju na servis, a to je 30-ak dana bez monitora (po njihovim recima)
Unapred hvala