Zli_Carobnjak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.04.2001
- Poena
- 630
...fixnim. Sitacija je sledeca: Imam dva aparata i jedan bezicni,tacniej imao sam. I prebacim fax kuci (zbog sekretarice) i neko vreme je sve to zajedno radilo.. ( 4 aparata ). Jednog dana,pre par meseci odjednom podignem slusalicu ( da sacekam izlaz na ovoj krsh centrali) i cuje se zvuk kao da neko sa "druge strane zice" nije lepo spustio slusalicu.. da ispizdish. I tako 2-3 dana,niko nije mogao da zove,niti sam ja ikog mogao da zovem. Katastrofa. Nije mi padalo napamet sta se desava..okrenem ja lika sa kojim sam poslednjim pricao na mob. i pitam jel lepo spustio slusalicu..i kaze da je sve ok. Ali meni na telefonu i dalje isti signal...Odem ja u poshtu i pitam sta je,sa nekim znanjem da moze sve lepo da radi sa 4 aparata na jednoj liniji,sa vishe je vec problem, i ladno zena u poshti kao..Da nemate kojim slucajem bezicni !? Ja reko imam..E onda ga iskljucite..Ja se onako
vratim kuci i iskljucim bezicni i SVE OK!! Mislim bezicni je ispravan i radi kako treba (isproban na drugim linijama) tako da nemam predstavu u cemu je problem. Kako je to bukvalno preko noci prestalo da funkcionise normalno!? Nije mi jasno..A pokusavao sam i da iskljucim fax da ostavim kako je pre bilo..opet isto..totalno