Konfiguracija je sledeca (ono sto mislim da je bitno):
(1)Soltek KT133 (bez A).
(2)Duron 650
(3)Neki mali Global Win Cooler, nije FOP 32 ni 68...
(4)GeForce 256 32MB DDR (Creative Annihilator)
(4a)Ima i neki cooler -- isti ima na novim GF 3 karticama (mali taman toliko da stane u unutrasnjost hladnjaka).
(5)128MB Kingston.
(6)2 godine staro Midi kuciste (250W valjda).
(7)CD Teac 32x
(8)HDD Maxtor 40GB (kad bi bilo toliko, pre je 37GB, ali sad to nema veze...) 5400RPM.
(9)Zvucna 4.1 nova..nema veze problem je postojao i pre nje.
(10)ISA hardware modem (Rockwell) 56K.
Problem (koji uzasno iritira) se sastoji u sledecem:
(1)Kad ukljucim comp. sve radi OK.
(2)Posle 5-10 minuta rada problem pocinje...
Sastoji se uglavno u visoko frekventnom zvuku (koji mogu veoma dobro da cujem) koji ispusta neka od komponenti.
A kad nema pomerenja po ekranu zvuk nestaje. Napr. kad igram igricu i pritisnem pause nista ne pisti. Ali to nije pistanje pre je nesto kao 'psssssssssss' . Posle odredenog vremena se ova neprijatna pojava nestaje s neizvesnoscu da se opet pojavi.
Ja sumnjam na HDD, graficka (posto je polovna) a i cakao sam cooler, i na obicni cooler ili napajanje.
Sta vi mislite o ovome.
Neznam gde sam ovaj tread trebao da stavim, pa sam ovde posto je 60% da je "kriva" graficka.
(1)Soltek KT133 (bez A).
(2)Duron 650
(3)Neki mali Global Win Cooler, nije FOP 32 ni 68...
(4)GeForce 256 32MB DDR (Creative Annihilator)
(4a)Ima i neki cooler -- isti ima na novim GF 3 karticama (mali taman toliko da stane u unutrasnjost hladnjaka).
(5)128MB Kingston.
(6)2 godine staro Midi kuciste (250W valjda).
(7)CD Teac 32x
(8)HDD Maxtor 40GB (kad bi bilo toliko, pre je 37GB, ali sad to nema veze...) 5400RPM.
(9)Zvucna 4.1 nova..nema veze problem je postojao i pre nje.
(10)ISA hardware modem (Rockwell) 56K.
Problem (koji uzasno iritira) se sastoji u sledecem:
(1)Kad ukljucim comp. sve radi OK.
(2)Posle 5-10 minuta rada problem pocinje...
Sastoji se uglavno u visoko frekventnom zvuku (koji mogu veoma dobro da cujem) koji ispusta neka od komponenti.
A kad nema pomerenja po ekranu zvuk nestaje. Napr. kad igram igricu i pritisnem pause nista ne pisti. Ali to nije pistanje pre je nesto kao 'psssssssssss' . Posle odredenog vremena se ova neprijatna pojava nestaje s neizvesnoscu da se opet pojavi.
Ja sumnjam na HDD, graficka (posto je polovna) a i cakao sam cooler, i na obicni cooler ili napajanje.
Sta vi mislite o ovome.
Neznam gde sam ovaj tread trebao da stavim, pa sam ovde posto je 60% da je "kriva" graficka.