Šta je novo?

nero ?

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Koji program koristite za dekompresiju iz mp3 u obican audio format znaci da mogu da slusam muziku i na obicnim muzickim stubovima i da li mozda Nero podrzava takvu opciju da to radi pre snimanja na CD, malo mi cudno zvuci ali drug kaze da je cuo od nekog pa cisto da pitam.

Da podrzava je. Imas opciju Audio CD, i on konvertuje sve pesme u audio format. Prosto je...

Amon_Ra je napisao(la):
Da podrzava je. Imas opciju Audio CD, i on konvertuje sve pesme u audio format. Prosto je...

Rezao sam samo data kad sam imao priliku tako da nisam gledao da li to podrzava, hvala na odgovoru, zanimljivo je onda ako to podrzava.

Zar se ne gubi na kvalitetu snimka , ako se ide iz mp3 u wav?To je dvostruko sakacenje originala, zar ne?

borab je napisao(la):
Zar se ne gubi na kvalitetu snimka , ako se ide iz mp3 u wav?To je dvostruko sakacenje originala, zar ne?
Da gubi,ali zato stavis da disk reze na brzini x2.

borab je napisao(la):

Nije dvostruko vec jednostruko. Ostaje kvalitet koji si imao u mp3 formatu, znaci ne vraca se originalni kvalitet ali se ni ne gubi dodatno...

Stojke je napisao(la):
Da gubi,ali zato stavis da disk reze na brzini x2.

I sta dobijes kada rezes na x2, kvalitetniji snimak. Pojasni mi malo tvoje objasnjenje, nisam bas dobro upucen. hrkk

Aca je napisao(la):
I sta dobijes kada rezes na x2, kvalitetniji snimak. Pojasni mi malo tvoje objasnjenje, nisam bas dobro upucen. hrkk
Kada rezes neke podatke na cd nije bitno koju ces brzinu pisacu da zadas da reze,ali kada mp3 prebacujes na cd u vidu audio formata onda je vrlo bitno koju ces brzinu da mu zadas,jer ako mu recimo zadas x12 muzika ce biti losija nego na mp3 ali ako mu stavis x2 onda ce biti identicna kao mp3.

Stojke je napisao(la):
Kada rezes neke podatke na cd nije bitno koju ces brzinu pisacu da zadas da reze,ali kada mp3 prebacujes na cd u vidu audio formata onda je vrlo bitno koju ces brzinu da mu zadas,jer ako mu recimo zadas x12 muzika ce biti losija nego na mp3 ali ako mu stavis x2 onda ce biti identicna kao mp3.

Da , a mp3 je veooooooooooooooma kvalitetan-posebno one 128-ice (a vecinom su 128-ice)...Ali to Aca nije znao jer je on po ovom pitanju potpuno neupucen...
P.S.Samo notax-u nemoj da spominjesh mp3 :D:D:D

Stojke je napisao(la):

Ma, kako da ne... ako rezes audio cd brzinom vecom od 4x, postoji mogucnost da neki audio CD plejeri ne mogu da citaju taj cd... kavalitet snimljenih pesama ce biti isti, ako pustas na stubu (ili slicno) koji moze da cita CDove snimljene velikim brzinama...

u cudu

Pa ja ne znam je li nenormalno ovo sto se meni desava ili vi nemate normalne rezace, ali moj Teac 16x reze u punoj brzini audio CD-ove i nikada ni jedan nije pravio frku na standardnim CD citacima (cuo sam kod svakoga kome sam snimao). Osim toga razlike u kvalitetu nema (barem na mom pojacalu marke Teac, cd-citacu Sony i zvucnicima Wharefedale, cija cena u DM prelazi u 4 cifre). E sada, oni koji tvrde da sve preko 2x dovodi do gubitka verovatno imaju mnogo jace uredjaje i preciznije bazdarene usi;)

Re: u cudu

dbaja je napisao(la):
Pa ja ne znam je li nenormalno ovo sto se meni desava ili vi nemate normalne rezace, ali moj Teac 16x reze u punoj brzini audio CD-ove i nikada ni jedan nije pravio frku na standardnim CD citacima (cuo sam kod svakoga kome sam snimao). Osim toga razlike u kvalitetu nema (barem na mom pojacalu marke Teac, cd-citacu Sony i zvucnicima Wharefedale, cija cena u DM prelazi u 4 cifre). E sada, oni koji tvrde da sve preko 2x dovodi do gubitka verovatno imaju mnogo jace uredjaje i preciznije bazdarene usi;)

"A, da li ce moj jugo da zanosi pri 80 na sat po kisi u krivinama".....ma jok, na mom Audi-u Quatro sa integralnim pogonom na sva 4 tocka i elektronskom stabilizacijom nece, mada ti sto voze juga mozda imaju osetljiviji stomak.. ctp; "

Re: Re: u cudu

luka.l je napisao(la):
"A, da li ce moj jugo da zanosi pri 80 na sat po kisi u krivinama".....ma jok, na mom Audi-u Quatro sa integralnim pogonom na sva 4 tocka i elektronskom stabilizacijom nece, mada ti sto voze juga mozda imaju osetljiviji stomak.. ctp; "

A ti dete nikako da se naucis vec jednom da ako nemas sta pametno da kazes da nekazes nista !!!!!

Re: Re: Re: u cudu

Marsovac je napisao(la):
A ti dete nikako da se naucis vec jednom da ako nemas sta pametno da kazes da nekazes nista !!!!!

Nema potrebe da budes toliko ljut. Mogao si bar da stavis rocket smile-a da docaras malo sliku. Ne bi me to nesto mnogo pogodilo. "A ti dete". Zar nisi mogao da nadjes bolji argument? hrkk
Be cool. Evo, da bih ti pokazao sta znaci solidarnost obrisao sam svoj post. Happy?

----------------------
proslo je pola sata. nista onda, neka to moderator uradi.

samo ostanite pri temi nemojte previse da se zanosite u krivini po kisi :)

Vrh Dno