Šta je novo?

Nero?

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Imam Verbatim CD-R od 700 MB i pri pokušaju da presnimim DivX presnimljensa DivX-a na Hard Disk (Enemy at the Gates) Nero 5.5.3.5 javi da nema mesta na disku i nudi da ga finalizira ?. Ima li diskova od 800 MB. Kako se u Neru i za CD-ove računa Mb kao 1000 kB ili 1024 Kb ?.
Kako da u Neru da testiram koju maksimalnu brzinu CD omogućava za snimanje?

Zaboravio sam da kažem da je film imao 725 Mb, ali kojih kao 1024 kB ili 1000 kB ?

Meni se javio isti problem :(, mozda je i neki bag u doticnoj verziji Nera ?!

trebas da ukljucis opciju u neru da ti prepozna vece cd-ove
za 800mb neznam ja imam od 900:)
umas tamo u properties pa cekiraas all kind of formats
tako nesto
pozdrav;)

Ako ti napishe "nero cannot record this disk unless you finalize it" il' tako neshto- to je totalno normalno!! On ti kaze da nema mesta za vishe sesija jer za svaku novu sesiju osim podataka koje hoces da snimish njemu treba i oko 20MB za leadin pa zato ako iz prve napunish disk -morash da ga finalizirash.Samo kazhi OK i sve ce biti u redu. Ako neces da pravish multisession diskove uvek checkiraj opciju DiscAtOnce i nece ti se javljati doticna poruka.

da bi video kolika je stvarna velicina fajla kojeg snimas na cd klikni desnim klikom na taj fajl pa idi na properties tamo ces imati velicinu u megabajtima, ili kada sve prevuces u nero u otvoris burn dialog na prvoj kartici videces koliko mesta ima na prznom disku i koliko zauzima to sto si selektovao da se snimi...

Ja sam već postovao sličan problem pre izvesnog vremena ali niko nije znao rešenje. Igru od 675Mb nisam mogao da naražem na CD od 700, sa dotičnom verzijom Nera.
Pozdrav!!!

Uzgred i rezac mora da podrzava rezanje preko 700 MB.

Evo i ja da se dodam jednim pitanjem u vezi Nera. Nero 5.5.6.4 nema prilikom snimanja opciju "Test" i "Test & Burn" vec samo "Burn". Neki od ranijih Nero-a je to imao. Jel ovo samo slucaj kod mene ili su to u ovoj verziji izbacili. Usput, moze li se to kako ukljuciti. Rezac LG GCE 16x10x40

ProlazNik je napisao(la):
Evo i ja da se dodam jednim pitanjem u vezi Nera. Nero 5.5.6.4 nema prilikom snimanja opciju "Test" i "Test & Burn" vec samo "Burn". Neki od ranijih Nero-a je to imao. Jel ovo samo slucaj kod mene ili su to u ovoj verziji izbacili. Usput, moze li se to kako ukljuciti. Rezac LG GCE 16x10x40

:) Kada kliknes na Burn, samo 'odcekiraj' Buffer underrun protection i moci ces da izaberes Simulate.

Vrh Dno