Šta je novo?

nero- problem

• Začetnik teme Začetnik teme zoka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
prijatelj me zamolio da mu prebacim sa vhs na dvd zvezdinu utakmicu ( zvezda-bajern), kako nisam bio siguran kako ce sve to ispasti jer je traka bila dosta ostecena po zavrsenom kodiranju materijal sam narezao na dvd-rw. e sad tu nastaje problem: kako sam bio zadovoljan kvalitetom hteo sam da nerom sa dvd-rw narezem dvd-r (sa diska na disk) ali to nije bilo moguce ! nero trazi da ubacim originalni disk?! u pitanju je nero ver. 6.6.0.15 .

Ne bi da pametujem ali sto ga ne prebacis na hd pa onda ponovo snimis, mozes recimo sa dvd decrypterom

Poslednja izmena:
prebacio sam pomocu alkohola. sa diska na disk. nemam drugo objasnjenje nego da je bug u pitanju ( u neru). cini mi se da su starije verzije nera rezale sa diska na disk ali ko sad da brise pa da instalira ponovo ....

Nero ti trazi isti tip medije za rezanje kao taj sa kog cita.

pazi : rezem sa dvd-rw na drugi disk(dvd-r), nije mi logicno da mi trazi da ubacim drugi rw tj. da rezem sa rw na rw.

Probaj pa ćeš videti. Tako radi Nero.

resen problem: prilikom instalacije alkohola u neru je bilo promenjen source drive. umesto dvd ( sto je default podesavanje nera) suorce je bio alkoholov virtual drive ?!

Šta nas zamajavaš onda?
Znači crva nije ni bilo!

zasto mislis da vas zamajavam? bila mi je potrebna pomoc i ja sam se obratio forumu.
da sam znao da alkohol menja default suorce drive nebih postavljao pitanje.

Nazad
Vrh Dno