Šta je novo?

Nero problem

• Začetnik teme Začetnik teme Crni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo da budem precizniji. Umesto kompilacije (oko koje se raspravlja) treba uvesti pojam bekap i neku extenziju tipa .nrb (ukoliko ne postoji već ista) pa onda oko nje voditi diskusiju. Što se tiče kompilacija mislim da je svima jasno da jednom napravljena kompilacija (.nri) jednoznačno određuje njen sadržaj, a bekap je totalno drugog značenja od kompilacije.
Inače, slažem se da takva neka opcija nedostaje...
Apsolutno se slazem.
Probao sam gomilu programa za rezanje i moram priznati da mi je Nero od samog starta prirastao za srce, mada mu fali dosta stvari koje drugi programi imaju. Neko je rekao da je program ruzan (prevazidjene ikonice) i slazem se, ali to je samo sminka. Bolje je dodati neke sitnice koje zivot znace kao na primer ovo za BackUp.
Ima programa koji su dosta losiji, a imaju gomilu podesavanja i kad uporedim Nero sa njima imam utisak da im je cilj bio da naprave dobar i sto jednostavniji program da bi i totalni pocetnik mogao da se snadje, ali ako neko hoce da ima totalnu kontrolu....
Ja sam danima lupao glavi dok nisam provalio zasto nece da mi zatvara Data diskove FX E to su sitnice koje zivot znace, a umeju da ti zagorcaju zivot...
:wave;

Najbolji program za rezanje diskova po meni je CDRWIN ali na zalost nije savrsen pa mu nedostaju neke opcije koje drugi imaju (overburn, SVCD, itd...) i kada se u njemu sinimi kompilacija onda to izgleda onako kako treba, sve sto se menja, brise i dodaje njega mnogo ne interesuje jer on vidi folder i tako ga i snima sa sve fajlovima u njemu. Ne vidim nikakvu potrebu za stupidnom .nri ekstenzijom u NERU kada ne registruje ono sto je dodato u medjuvremenu. Za takve stvari se i onako prave image fajlovi koji su mnogo pregledniji i laksi za arhiviranje a rezanje se svodi na prostu komandu Burn Image i nista vise.

Nazad
Vrh Dno