Šta je novo?

Nero problem

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam bootabilnu .iso "sliku". Hoću da je narežem ali pored nje da dodam još svsšta-nešto jer je slika "samo" ~50Mb tj. ostaje mi još 4450Mb (DVD).
Ovo sam nekada radio samo sa CD-ovima i starijim verzijama Nera (5.x) a danas ne mogu da se snađem :S: (nero 6.6).
Jel može neka pomoć? :d

Poslednja izmena:
Bilo koji ISO editor program ce da posluzi, samo moras da pazis da se ne za*ebes i izbrises boot sa diska. To zavisi od programa do programa neki sami paze da ono sto je bilo kao boot i posle izmene tamo i ostane a neki to 'gaze' samo tako. UltraISO moze da posluzi al' dal' on cuva ili 'gazi' nisam siguran nisam ga odavno za to upotrebio. U svakom slucaju ima ona opcija na kraju krajeva cak i Nero Burning Rom-u da se pre snimanja doda zeljeni boot na CD/DVD. Tad je samo problem da ga 'skines' sa ovog 50Mb .iso fajla kog vec imas, a za to moze da opet mislim da posluzi UltraISO.

Slobodno edituj sa UltraISO-om, on ne uklanja/oštećuje boot informaciju (ubacivao sam s njim koješta u Windowsove instalacione diskove).
U krajnjem slučaju možeš da uključiš u opcijama u Neru da ti omogući da ne moraš da zatvoriš disk kad režeš image (po defaultu zatvara i ne daje mogućnost ostavljana) pa da dodatak dorežeš kao novu sesiju, al ti preporučujem prvu varijantu.

Hvala vam na pomoći, tako sam i uradio na kraju, uz pomoć MagicISO-a. UltraISO ne znam da koristim / ne mogu da se snađem. :d
BTW, Sad mi voodoo_nbgd dade lepu ideju. 😀
Jel mogu od Win SP2 da napravim Win SP1? Samo obrišem sp2.cab iz "Driver Cache\i386" dir-a na CD-u?

To ne ide samo tako.

Po istoj logici bi od SP1 pravili SP2 dodavanjem tog fajla? :-devil-:

Nazad
Vrh Dno