Šta je novo?

Nero pomoc

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Sve do sada sam koristio win on cd i rekoh 'ajde da predjem na nero. E sada kada sam hteo da iskopiram cd on me upozori da su mi DVD i rezavh na istoj grani i da "on the fly" moze praviti problem. Kod Win on CDa mi je ta opcija uvek bila ukljuchena i jednom samo sam jednom imao buffer under run. E kada ja kliknem ok, on kao krene da testira nemam pojma shta, DVD radi, ja se smorim posle 5 minuta i iskljuchim program. U chemu je fora

gladiac je napisao(la):
Sve do sada sam koristio win on cd i rekoh 'ajde da predjem na nero. E sada kada sam hteo da iskopiram cd on me upozori da su mi DVD i rezavh na istoj grani i da "on the fly" moze praviti problem. Kod Win on CDa mi je ta opcija uvek bila ukljuchena i jednom samo sam jednom imao buffer under run. E kada ja kliknem ok, on kao krene da testira nemam pojma shta, DVD radi, ja se smorim posle 5 minuta i iskljuchim program. U chemu je fora

Ako se dobro secam Nero kad prvi put radi on-the-fly pusti prvo test da istestira performanse pa tek posle toga moze da se reze OTF. To je samo prvi put, svaki sledeci put radi normalno.

Hvala puno. Samo josh da pitam da li da ostavljam tu opciju ukljuchenu?

U principu mozes. Desava se da disk pukne i ovako i onako. Meni su jedno vreme bili na istoj grani bez problema (na 4x) rezacu.
Ako imas neki od brzih rezaca najbolje ti je da ga stavis na primary slave iza harda.

on the fly

ako pucaju diskovi ,resenje kosta od 15-25 eur (30-50 dem) .Kupi pci karticu sa 2 ide kontrolera i to ti je to

Nazad
Vrh Dno