- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Rezaci su poceli da varaju. To se najbolje može videti na primeru nekih CD-RW snimača koji, čak iako odaberete željenu brzinu, mogu u toku snimanja sami da donesu odluku da spuste brzinu snimanja na brzinu za koju oni procene da više odgovara. Tako se može dogoditi da pri izboru visokih brzina snimanja - 48x/52x, sam pisač donese odluku da snimanje završi brzinom od 40x, pa i 32x.
Ako koristite Ahead Nero, a voleli biste da znate kad je proradila "veslačka inteligencija" vašeg pisača, otvorite registrv editor i pronađite sledeći ključ:
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ahead\Nero - Burning RomVRecorder.
Nađite stavku ShowSingle-RecorderSpeed i njenu vrednost sa 0 promenite u 1.
Ako se u ovom ključu ne nalazi stavka ShovvSingleRecorderSpeed, onda je napravite kao DWORD, i za heksadecimalnu vrednost postavite 1. Zahvaljujući ovoj modifikaciji, sada ćete tokom snimanja moći da pratite stvarnu brzinu snimanja, pa ćete samim tim znati da li vaš snimač uspeva da postigne maksimalnu brzinu.
Recimo ja sam uvideo da moj Sony Liteon vecinu diskova snima 20x iako sam ja stavio 24x koliki mu je maximum...
Ako koristite Ahead Nero, a voleli biste da znate kad je proradila "veslačka inteligencija" vašeg pisača, otvorite registrv editor i pronađite sledeći ključ:
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ahead\Nero - Burning RomVRecorder.
Nađite stavku ShowSingle-RecorderSpeed i njenu vrednost sa 0 promenite u 1.
Ako se u ovom ključu ne nalazi stavka ShovvSingleRecorderSpeed, onda je napravite kao DWORD, i za heksadecimalnu vrednost postavite 1. Zahvaljujući ovoj modifikaciji, sada ćete tokom snimanja moći da pratite stvarnu brzinu snimanja, pa ćete samim tim znati da li vaš snimač uspeva da postigne maksimalnu brzinu.
Recimo ja sam uvideo da moj Sony Liteon vecinu diskova snima 20x iako sam ja stavio 24x koliki mu je maximum...