Šta je novo?

Nero LINUX!

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
mainwindowwithfilesystemeditor.jpg

http://www.nero.com/en/NeroLINUX_Gallery.html

RazbojNick je napisao(la):
E, dobro su se setili!

ma zasta ce ti nero na linuxu ?

mozes uredno sve jako lepo da rezes iz shell-a
a ukoliko koristis X koristi K3b i sve je super...

Verovatno koristi cdrdao i mkisoft, ko i svi programi...

Mislio sam na to da je Ahead dugo ignorisao linux scenu, gotovo kao i sve druge programerske kuce. Drago mi je da su se udostojili da naprave Nero za linux, mada po skrinshotovima nije identican windows verziji. Dobro ili lose?

Po skrinsotovima konacno su se udostojili da naprave interfejs po ugledu na Roxio Easy Media Creator. Sto je samo po sebi poboljsanje. Ne kapiram samo sto im je toliko trebalo

a kako doci do njega..? mislim traze registraciju postojeceg nera za win, pa kao onda mozes da dobijes ovu linux verziju za dz..?

TEP3A je napisao(la):
a kako doci do njega..? mislim traze registraciju postojeceg nera za win, pa kao onda mozes da dobijes ovu linux verziju za dz..?

da to sam i ja primetio :) malko im je debilno to :)

ako vec imas legalnu verziju na windows-ima,onda je tu slaba vajda da ce neko imati i linux,ali dobro postoje ljudi koji koriste i windows i linux :)

npr. ja :)

a kako i odakle skinuti nero linux?

srle_987 je napisao(la):
da to sam i ja primetio :) malko im je debilno to :)

ako vec imas legalnu verziju na windows-ima,onda je tu slaba vajda da ce neko imati i linux,ali dobro postoje ljudi koji koriste i windows i linux :)

npr. ja :)
Pa uopšte nije debilno. Jedna licenca ti važi i za windows i za linux, samo što se za win plaća a za linux kao dobija džabe (a zapravo si je platio kad si kupio win licencu).
Odnosno ko koristi samo linux kupi nero za windows a džabe dobije i ono što mu treba (a win verzija mu ostane pride).
U svakom slučaju mnogo bolje nego da posebno naplaćuju obe verzije, baš zbog ljudi koji koriste i win i linux.

... i radjen je u GTK 1 koliko sam cuo....

filipenko je napisao(la):
Po skrinsotovima konacno su se udostojili da naprave interfejs po ugledu na Roxio Easy Media Creator. Sto je samo po sebi poboljsanje. Ne kapiram samo sto im je toliko trebalo

...korak ka debilnosti. Sta fali trenutnom interfejsu Neroa? Da ti nije mnogo komplikovan :)

Dobro, koje programe za rezanje pod Linuxom znas a da se ne oslanjaju na GNU alate?

nero :) posto pricamo o njemu, jel? u vezi toga je i bio onaj komentar

A jel pouzdano znas da NeroLinux ne koristi GNU programe? :)

I dobro hoce li sad neko nakon 17 spam postova konacno da kaze kako se Nero ponasa u radu ? Da li radi korektno, sta mu fali, sta mu ne fali itd.
Ili ga niko nije ni instalirao, nego samo spamujete temu.
Hvala

Radi ok
Malo je drugaciji od win varijante ali se vrrrllooo laganao naviknes
E da
radi i sa nec-3520 bez problema
a za voodoo-a
definitivno NE koristi linux programe vec ima svoj burning engine

Steta sto pored toliko lepote koje pruza gtk2 ili qt3, oni se resili za matori gtk.
No mnogo je bitnije kako nero radi, interesantno je sto ne koristi cdrdao i mkisofs.
Svakako pozitivan korak, mada ne ultra neophodan (tu je izvrsni k3b) a jos uvek se cekaju adobe i macromedia :)

Ja ga nabavio :) ali zbog politike sajta ne smem da vam kaze odakle i neki hint o registraciji.

Danas cu da instalirati na moj SUSE 9.2 pa cu javiti utiske ;-)

Vrh Dno