Šta je novo?

Nero i dvd/rw

Shedoks

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2004
Poena
319
Pozdrav. Ne znam da li sam odabrao dobar podforum ali ima od svega po malo.

Naime instalirao sam nero 7 i ne mogu ni jedan dvd da narezem. Desavalo mi se i sa ranijim verzijama istog programa slicno ali mislio sam da je do dvd-a. Danas sam pokusao na dva razlicita rw diska da narezem isti sadrzaj i nisam uspeo. Takodje nisam uspeo da obrisem diskove iz nera (koristeci full erase) i onda sam ubacio i treci koji je takodje pukao svaki put uz istu poruku error on device ili tako nesto (ako treba bacicu screenshot).

Nisam pokusavao u poslednje vreme da srezem obican dvd. Ovo se sve desavalo sa rw diskovima.

Pozdrav

Ma imam poslednju verziju nero 7.

Juce sam fleshnuo firmware za dvd rezac i opet nece. U jednom trenutku (negde oko 60%) samo progres bar odleti na kraj i izbaci error 😀

Stavio sam nero 6. i pri brisanju je izbacio error tipa "this is not rw disc..."

Inace rezac je lg 4120B sa firmwarom a117

I meni ponekad u Nero 7 izbacuje Device Error kada pokusavam da izbrisem DVD-RW. On ga ipak izbrise, ali ne vidi se progres bar. Hmm... :trust:

Probajte DvdInfoPro i opciju format, ne erase za DVD-RW.

Preporučujem da koristite DVD+RW diskove, ipak je RW prirodniji standard za plus, nema formatiranja itd. dok je -RW budževina...

Kod mene kucni DVD plejer nece da cita DVD-RW dok sa DVD+RW radi.

Nazad
Vrh Dno