Šta je novo?

Nero i crossfade?

• Začetnik teme Začetnik teme dbaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Da li je neko uspeo da izmiksuje audio CD pomoću Nero-a?
Iako se crossfade pominje u helpu, nigde ga nisam pronašao u programu.
Pomagajte🙁

dbaja je napisao(la):
Da li je neko uspeo da izmiksuje audio CD pomoću Nero-a?
Iako se crossfade pominje u helpu, nigde ga nisam pronašao u programu.
Pomagajte🙁

Lako. Ideš na Audio CD, kada dobiješ levi i desni stub onda s desnog prevučeš pesmu u bilo kom formatu na levi stub. Tako prebaciš onoliko pesama koliko ti stane na CD. Kada si to uradio onda klikneš na neku pesmu ili ih selektuješ sve pa desni klik-properties i videćeš pri dnu novog prozorčića cross fade...srećno. 😀

pazi kada budes selektovao pauzu izmedju pesama, prva pesma mora da ima pauzu 2 sekunde minimum! ja sam se tu zezao sto godina, naime selektujem sve pesme i svima stavim pauzu 0 sekunde (ili frejma), a nero sam vrati na 2 sekunde pa cross fade izgleda smesno

Re: Re: Nero i crossfade?

Misa® je napisao(la):
Lako. Ideš na Audio CD, kada dobiješ levi i desni stub onda s desnog prevučeš pesmu u bilo kom formatu na levi stub. Tako prebaciš onoliko pesama koliko ti stane na CD. Kada si to uradio onda klikneš na neku pesmu ili ih selektuješ sve pa desni klik-properties i videćeš pri dnu novog prozorčića cross fade...srećno. 😀

Nesto me i dalje je*e🙁
Naime, uradim ja to tako kako kazes (pokusavao sam tako i ranije), ali properties mi ne daje opciju Crossfade. Da li je WinXP krivac ili je Nero 5.5.8.0 ne znam, ali medju efektima, tj. filterima nema takvog kao ni bilo gde drugo u programu. FX

Kako nema? Prebacis pesme levo, onda desnoklik na bilo koju pesmu (ili sve odjednom, mada to u praksi ne ispadne dobro...), i poslednja opcija ti je "crossfade with previous track" (u sekundama).

sada je OK!

OK, evo posle deinstalacije i ponovne instalacije dobio sam gore-pomenutu opciju🙂
Hvala svima na odgovorima!

p.s. uzgred receno, probao sam i ovaj novi 5.5.9.0. ali u njemu mi se takodje ne pojavljuje crossfade a ne vidim nista novo (na oko) pa sam se vratio na stari dobri 5.5.8.0.

Nazad
Vrh Dno