Šta je novo?

nero dma driver crc error

• Začetnik teme ljusha
  • Datum pokretanja
L

ljusha

Guest
posedujem dvd/rw rezac pioneer 111d oko dve godine.Radio je normalno sve do veceras kada sam pokusao da narezem dvd .NERO 7 mi non stop prijavljuje `dma driver crc error`.Uradio sam reinstalaciju nera pa onda i windowsa. I opet isto.Diskove cita normalno bez ikakvih problema .
DA LI JE CRKAO ILI JE NESTO DRUGO U PITANJU?

Poslednja izmena:
Proveri kabel kojim je rezac vezan na maticnu, mozda je nije dobro legao. Probaj neki drugi kabel, mozda je ovaj falican.

postavio sam umesto njega sa sestrinog racunara `lg combo` i sve radi kako treba

Znaci na istom kabelu sestrin combo radi kako treba?

dvd drajv je izgleda u redu posto sam malopre kupio novi dvd rezac lg i opet ista greska

Ja se izvinjavam ja sam ovde pocetnik.Juce sam uzeo Samsung 203D i cita sve zivo ali danas probao da narezem neki disk i javlja ovu gresku.Pa imam jedno pitanje kako da promenim granu?Jel se tu misli da prebacim sada kabl na neki od preostala tri mesta na maticnoj?Jel treba neki drajveri za ovaj dvd? Unapred hvala.

@Moca
Ne trebaju ti drajveri za dvd,windows ima svoje drajvere.Probaj da promenis da stavis dvd na primary master ili na secondary master na ploci.I meni se ovaj problem desava u poslednjih nedelju dana sa pioneer 111d.Apdejtovao sam firmware,instalirao drugi nero,nove nforce drivere i nista.Pucaju diskovi samo tako_Od 10 narezanih,4-5 puknu (kako kad).

Cekaj to znaci da ti sada ima da molis boga da ti ne puknu diskovi????

Nazalost,da.Jedino mi preostaje da uradim norton ghost ili da kupim nov kabl ali kako vidim da je ljusha isto to uradio pa mu nije pomoglo.Ti Moca probaj da stavis DVD na primary master i javi sta je bilo,ako ja budem nesto rezao pre tebe,probacu da promenim granu ako pucaju diskovi i napisacu ovde.

Grrrrrr,poludeo sam vise.Jel neko nasao resenje za ovaj problem?

Ljudi pomagajte ima da odlepim!I daljemi ne radi rezac a sve sto mi palo napamamet sam radio.I menjao kabl,i granu i deinstalirao nero i cistio njegovim klinerom i na kraju Windovs deinstalirao i opet isto!Kako da promeni da mi bude secondary master u biosu posto je third master.Sreca pa sma rezao na cd rw i uvek pucao pa ga sve lepo i obrise ali da reze jok! Cak sma nosio Dvd kod komsije i poneo i kabl i taj cd-rw a kod njega sve lepo radi!

Ne znam,ja sam reinstalirao win i sve ostalo sam isprobao i same shit.Uzimao sam od ortaka sony dvd rezac i on je lepo radio.Definitivno je riknuo ovaj pioneer.

Nazad
Vrh Dno