Šta je novo?

Nero Disc-at-once

Maximuss #27

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
319
Pre par dana sam "dorezao" DVD sa nekim serijama, i sad kad taj DVD ubacim, on mi samo vidi prethodnu sesiju, dok nero vidi obe, ali kad pokušam da još nešto ubacim, odbija i kaže da ne može da se koristi disc-at-once na disku koji je "otvoren", a nije mi omogućeno da disc-at-once opciju menjam....tj ne mogu da finaliziram disk niti da pročitam podatke koje sam naknadno ubacio.....
ima li neko pojma kako da rešim ovo

DVD je Optiarc 7173S a Nero je 6.6.0.14

Iščupaj podatke pomoću IsoBustera i prereži na novi disk.

I BTW, koristi Track-at-Once uvijek kad rezes multisession diskove.

I pazi da slucajno nije ukljuceno "Remove deleted files from compilation" u Multisession tabu.

I batali multisession rezanje jer gotovo uvek se javi neki slican problem, diskovi su 20 din i ne isplati se da se nastavljaju.
Ako se sve odradi kako treba (a nema mnogo prostora da se napravi greska 😀), u vecini slucajeva nece biti problema 😉
Jedini problemi koji mogu da se pojave je da dok disk nije zatvoren, neki citaci vide samo prvu ili zadnju sesiju, ali se to moze resiti, ali problem koji ne moze da se resi je da neki rezaci nece da nastave reanje ukoliko su prethodne sesije rezane na drugom rezacu sto se retko desava...

Nazad
Vrh Dno