Šta je novo?

nero burning rom 7 problem

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
Edifier R1700BT
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Scyrox V8, Razer Ornata V3
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
imam dvd rezac, ubacim dvd disk, sve podesim sta da rezem, i umesto burn pise test (pogledaj sliku) zasto??

52651js6.jpg

:s

Poslednja izmena:
Ja imam probleme sa Nerom 6.6.0.18, za mnoge medije mi daje pogrešne brzine za LG, verovatno bi trebalo da vidim postoji li update za ovaj DVD ROM (ne menja mi se verzija 6, em sam zadovoljan kako radi, em je ova verzija sasvim legalna).

Npr. juče mi je za jedan CD dao brzine u rasponu 16x - 40x, a taj medij je deklarisan za 1x - 16x. Sa 16x snimak je ispao OK, ali bih voleo da imam normalan izbor brzina.

Ja ne da neću više nikad upaliti Nero, nego ću da potpuno izbrišem slovo N sa kompa. Ako vidite da pišem poruke bez N, da znate zašto.

Snimao sam neke multisession DVD-RW (inače koristim ImgBurn, ali on ne podržava multisession) i na dva mi je prilikom verifikacije prijavio grešku. OK, snimio sam to gde je prijavio grešku ponovo. Kad, imam šta da vidim! Moronski Nero je snimao drugu sesiju preko prve i ne samo da je druga sesija nečitljiva, nego mi je uništio i fajlove iz prve. Nejasno zašto se ovo dešavalo, jer nije na svim diskovima tako brljao.

Uspeo nešto minimalno da izvučem IsoBusterom. Do tih fajlova više ne mogu da dođem.

Stvarno, ne postoji program koji mi je u životu zadavao više glavobolje od Nera i činjenicu da ga nisam odavno škartirao treba samo pripisati mom mazohizmu (ali, ajd, i tome što mi je većina programa na Pioneer-u davala pogrešne brzine rezanja).

Da, to sa Nerom stoji, ne moze cak ni da nastavi da snima multissesion na disku koji je on zapoceo, dok Deep Burner ili CD Burner XP to rade savrseno

Evo i ja imam problem. Kad pokusam da rezem on kao krene pa mi izbaci prozorce kao na slici. U cemu je problem?

Prilozi

• Capture_3.webp
    Capture_3.webp
    18.2 KB · Pregleda: 61
pise simulation started. jel si stiklirao write (kao i postavljac teme) ?
zasto se ljudi mucite sa nerom kad postoji free i veoma jednostavna i intuitivna varijanta programa za rezanje, BurnAware ?

Glupo pitanje, ali koji antivirus koristis i koju verziju?

Do skovo AVG ali od pre neki dan Kaspersky 8.0.0.508

Poslednja izmena:
Dodaj glavni Nerov .exe u Trusted zone>Trusted applications sa ukljucenom opcijom "Do not scan opened files". Bolje?

Ne znam zasto, ali na nekim masinama postoji konflikt sa Nerom. Ovim podesavanjem K ne skenira fajlove koje Nero reze na medij. Time je zaobidjen konflikt.
Problem je prijavljen i trebalo bi biti ispravljeno u sledecoj verziji ili putem patch-a.

Nazad
Vrh Dno