Šta je novo?

Nero Burning 5.5.9.14???

• Začetnik teme Začetnik teme outlaw
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI™ B450 Tomahawk Max
RAM
32GB DDR4 3200MHz Kingston™ Fury Beast RGB KF432C16BB12AK2/32
GPU
Gigabyte GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S26 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam problem sa ovim programom. Odjednom je prilikom startovanja pocela da se pojavljuje sledeca poruka:

"The Win-ASPI file "?.?" cannot be found, therefore you can currently select only image recorders. This missing file is one of the Windows 95/98/Me files. Please fix this problem and then restart Nero. (Error 12: Init failed!)"

Sta da radim? Da li da ponovo instaliram Win98 ili postoji drugo resenje?

Skini ASPI drajvere. Idi na www.google.com ukucaj ASPI drivers i skini (trenutno aktuelne verzije su oko 4.7)

Ma moze i 4.6 (4.7 je samo za XP, mada u sebi ima 4.6 za 9x/ME/NT/2k), mada bi trebalo da moze i reinstalacija Nero-a da pomogne, jer bi Nero trebao da ima NeroASPI.vxd ili sys koji radi istu stvar, ali samo iz Nera (znaci nema grebovanja iz drugog programa, osim iz Nero-a).
Inace ASPI drajveri su Adaptecovo cedo:
http://www.adaptec.com
pa download, pa potrazi ASPI Drivers (mislim da su pod diskovi ili SCSI ili tu negde).
:wave;

A jel zna neko zasto nero 5.5.9.10 ispisuje da nema dovoljno memorije i to na 2 konfiguracije, i nestane "next"... Vratim stariju verziju i sve je O.K.

TazDeVil je napisao(la):
A jel zna neko zasto nero 5.5.9.10 ispisuje da nema dovoljno memorije i to na 2 konfiguracije, i nestane "next"... Vratim stariju verziju i sve je O.K.
U pitanju su MFC42.dll i MSVCP60.dll 🙂
Nesto nije u redu sa ta dva dll-a (ili ih nemas ili im nesto fali [gomila razloga da sad ne ulazimo u to]), pa ti zato izbacuje 2x poruku da nema dovoljno memorije.
Resenje je da ih nadjes i ubacis u Ahead\Nero direktorijum (mozes da ih iscupas iz instalacije sa WinRAR-om ili WinZIP-om).
To bi trebalo da ti resi problem.

A zašto lepo ne skinete poslednju zvaničnu verziju, a to je 5.5.10.0
Pre nje je zvanično bila samo 5.5.9.9 i ni sa jednom od te dve nema nikakvih problema.

Crni je napisao(la):
Ma moze i 4.6 (4.7 je samo za XP, mada u sebi ima 4.6 za 9x/ME/NT/2k), mada bi trebalo da moze i reinstalacija Nero-a da pomogne, jer bi Nero trebao da ima NeroASPI.vxd ili sys koji radi istu stvar, ali samo iz Nera (znaci nema grebovanja iz drugog programa, osim iz Nero-a).
Inace ASPI drajveri su Adaptecovo cedo:
http://www.adaptec.com
pa download, pa potrazi ASPI Drivers (mislim da su pod diskovi ili SCSI ili tu negde).
:wave;

Skinuo sam poslednju verziju 4.71 i uspeo da resim problem. Hvala na pomoci cheers

Heinz je napisao(la):
Pre nje je zvanično bila samo 5.5.9.9 i ni sa jednom od te dve nema nikakvih problema.
Moja greska. Nije u pitanju 5.5.9.10, nego 5.5.10.0

Heinz je napisao(la):
...daj link za download te verzije (+serial) da ne trazim

Pa delimicno resio, instalirao sam v. 5.5.3.5 koji sam dobio sa pisacem. Taj radi.

Nazad
Vrh Dno