Šta je novo?

NERO Alternativa??

Ćao svima, da li je bolji Imgburn ili InfraRecorder?
Znam da Imgburn nema multisession, da li planiraju to da ubace, nekada?

Po meni IMgburn

A za multisession koliko sam video na njihvom forumu prosle godine : ne planiraju da ga ubacuju

InfraRecorder opet ima problema sa definisanjem brzine rezanja DVDa.

IMGBurn je bolji ali sa druge strane on nema "normalan" brauzer, a i fajlovi ne mogu da se brisu iz kompilacija :)

Poslednja izmena:
баш дуго користим Ashampo burning studio тренутно 8, поседује мени све потребне опције

Prilozi

• ashampo.jpg
    ashampo.jpg
    135 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
ja sam koristio jedno vreme ashampo burning studio i power2go i mogu reci da su oba programa vrh, imaju sve sto potrebuje obicnom korisniku.
sad sam se opet vratio na nero *** ne znam godinama ga koristim i nekako sam navikao vec na njega. :D

jel neko mozda koristio Roxio Creator Ultimate 2009 i kakav je?

Ne znam, ja sam isprobao gomile tih programa, ali nekako - uvek se vratim Neru, navika, ugođaj, kvalitet, šta li je - nemam pojma.

šta li je - nemam pojma.
Možda monopol... Oni još malo pa će napraviti instalaciju od giga, a svi ostali su najviše 50 MB, previše zauzima za neku stvar koja se koristi retko, barem u većini slučajeva. Znam da mogu one stvari da se ne instaliraju, ali što bi iko to radio kad imaju ovi specijalizovani programi?
Mislim da je Infra Recorder sasvim dovoljan, ima svaku potrebnu stvar i nije mi se desio nikakav problem sa njim za već nekoliko meseci.

Nazad
Vrh Dno