Crash Owerride
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2005
- Poena
- 349
da, nisi jedini, mislim da je to boljka CDburnerXP Pro-a [svih verzija].mene zeza CDburnerXP Pro sa izborom brzine za rezanje DVDa
namestih 4x da reze a on opet narezao 16x (Verbatim 16x DVD-R)
Moja generalna preporuka je ONES + Clone CD i/ili Alcohol 1. za kakav takav master 2. za sve ostalo...
recimo CCD na srpskom cak i pocetnici u koriscenju PC-a i te kako lako nauce da koriste...
Mene je ovo uvek čudilo, jer se i neki ljudi koji su prilično iskusni u radu sa kompovima žale da im je Nero prekomplikovan. Meni je Nero uvek bio lak za korišćenje i mislim da su tu radi o nekoj vrsti razlike u načinu mišljenja. Otkako je uveden Nero Express koristim ga kad god mogu.Interesantno je koliko je Nero u suštini komplikovan za učenje nekome ko se ne razume u kompove i ko nikada nije narezao disk. Nema šanse da se njemu objasni, ma koliko on bio voljan za učenje, šta tu i kako treba raditi.
Šta znam...konkretno, baš govorim o ljudima koji ne režu diskove. Kad se pokrene Nero Burning Rom, prvo trebaju da odaberu da li hoće CD ili DVD, pa onda da sa leve strane selektiraju kakvu tačno kompilaciju/disk žele, pa format, pa onda ih dočeka 7-8 tabova sa mnoštvom informacija za koje oni ne znaju šta znače...Povod za to mi je bio što sam upravo ovih dana davao "lekcije" po komšiluku i rodbini, pri čemu su svo troje kojima sam nešto objašnjavao sasvim drugačiji intelektualni nivo. Na kraju su se svi oduševili Easy-jem - odmah se pokrene prozor za kreiranje kompilacije, sve radi automatski, fajlovi se lako prevuku, nema velikog broja menija koji njima (ali i mnogim drugim korisnicima) nisu potrebni i tako dalje. Ne kažem ja da je Nero komplikovan, ali kad sam nakon ovog iskustva sa okolinom seo i razmislio kako bih radio da ne znam ništa, zaista mi se čini da je Nero veoma komplikovan za početnike.Mene je ovo uvek čudilo, jer se i neki ljudi koji su prilično iskusni u radu sa kompovima žale da im je Nero prekomplikovan. Meni je Nero uvek bio lak za korišćenje i mislim da su tu radi o nekoj vrsti razlike u načinu mišljenja. Otkako je uveden Nero Express koristim ga kad god mogu.
Nero Express zavisi od podešavanja u "glavnom" Neru, tako da to opet neko mora da podesi kako valja. Osim toga, uz rezače često stiže licenca samo za Nero Express te u tom slučaju ja i ne znam tačno kako se rade detaljna podešavanja (valjda nikako).Naravno, tu su zato Nero Express i kompanija, ali opet, i to je gomila wizzarda kroz koje treba proći...
Ones ima opciju ''Audio Compilation''. Jel to ne radi?
Ako ne postoji language fajl, otvori program u Resource Tuneru ili nečem sličnom i promeni resource stringove, ili još bolje ako je pisan u Delphiju tad ti je još lakše, menjaj labele kontrola..... onako uzgred ....
... mozda neko nesto zna ....
1. nadje li neko nacin, na ovoj planeti, da se prevede 'Small CD-Writer' (mladji od v1.12)na engleski ?
2. procita li neko, negde zasto je taj rus toliki cudak (pijanac?) ?
3. ne razumem bas najbolje njegov ruski, najnovija v1.4 pise i DVD-e ?
.... hmmm ..... mislio sam da je prestao da razvija ovaj program, pa mi i nije bilo bas mnogo krivo sto nema engleske verzije, medjutim, od pre neki dan me ponovo zivcira ......
imas i nero lite 7 verziju.@Zoni
Nemam ništa protiv Nera, nego vidim da npr sedmica hoće da instalira i gomilu Nero video codeca koji su mi jednom malo više zasmetili (nebitno). Inače program je ok.
Ali reko ako postoje neke alternative, još ako su free, što ne bih malo isprobao kako rade. A i vidim da je kod ljudi stvoreno neko pravilo rezač, rezanje=Nero.
Hvala svima koji su predložili programe potrajaće dok se sve isproba.
Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari