Šta je novo?

Nero 9 - problem sa instalacijom

bigfish

Slavan
Učlanjen(a)
03.02.2006
Poena
309
Pre nekog vremena sam instalirao Nero 9 i koristio trial verziju koja je istekla, nakon čega sam program zbog neke greške morao manuelno da izbrišem sa compa.

Prilikom naredne instalacije Nera 9, ne mogu da ga registrujem, zato što mi sve vreme govori da je trial verzija istekla...

A sve se to dešava na Windows 7 sistemu (32 bit).

Da li neko može da pomogne kako mogu da izbrišem tragove instalacije programa na sistemu kako bi ponovo instalirao program?
Pokušao sam sa prostim brisanjem ulaza u registry bazi, ali nije dalo rezultate...

Hvala i pozdrav!

eto, čak ti i win kaže da se maneš tog nera 😀

ajda onda da probam da budem produktivan, preporuči neki pouzdan software za rezanje....

mada i dalje ostaje moje pitanje!

ImgBurn, CDBurnerXP, oba besplatna, rade fino, nisu bloatware...🙂

ok shvatam sta hoćete da kažete, ali ipak me interesuje odgovor na moje prvobitno postavljeno pitanje. Nadam se da neko može da podeli svoja iskustva sa sličnim problemom....

Aj samo izbrisi nero 9 koji je katastrofa ... ccleaner ocisti sve ... ako si bas paranoja 😀 imas na nero sajtu da skines manuelno Clean Tool za nero9 koji bi trebao da odradi uninstall kada klasicni zezne stvar (kao u tvom slucaju) ...
I onda instaliraj ili jedan od ova dva sto ti predlozi garson , ili uzmi lepo i instaliraj nero 8 micro , koji iako je mator i dan danas radi sve savrseno i bez greske , i po meni je cak sta vise i bolji od ova dva gore navedena (stvar navike...)
Sve u svemu Nero 9 = zlo...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno