Znam da ctrl+a radi, ali u kontekstnom meniju, dok selektujem fajlove za rezanje(u Nero Express-u), na desni klik misa, ne pojavljuje se funkcija select all. Mozda treba da preinstaliram Nero 7.0.1.4b?
Kad smo vec kod Nera, da li neko zna, zasto u Nero Record-u, kod nekih DVD-jeva, ne moze da se selektuje main movie (jedan, od recimo tri crtana filma, koji se nalaze na DVD-ju), kako bi se komprimovao sa Nero digital kodekom, nego se u tom slucaju, moraju selektovati svi title-ovi koje Nero nudi u "sekciji" main movie, tj. komprimovati kompletan DVD? Takodje se nekad desava, da Nero ponudi vise istih title-ova, kao main movie, i to kad je u pitanju samo jedan film na DVD-ju, pa u tom slucaju, ne znam koji je pravi, a ako selektujem sve, doci ce do ponavljanja...Jednom sam takav DVD otvorio sa CloneDVD, i u tom programu, kad cekiram opciju main movie, od gore navedenih, vise identicnih title-ova, CloneDVD je otkacio samo jedan title, koji sam kasnije selktovao u Nero Record-u, i uspesno komprimovao film...