Šta je novo?

Nero 7.2.3.2b

• Začetnik teme Začetnik teme Falcon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Falcon

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | 2x Kodak 1TB SSD
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & 2xAudiolab 8300MB & Sonus Faber Venere 2.5 & Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) & 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
Changelog:

Release Date: 06/23/2006

Changes/Bugfixes
* Nero Burning ROM and Nero Express crashed after the DEMO version had expired.
* Bad, scratchy sound when encoding files to mp3 using the 'standard' settings
* Multisession was not automatically selected when burning to the image recorder
* UNC support of Nero did not work anymore, so continuing a multi session CD with UNC paths did not work
* Nero Burning ROM did not use the selected partition to create a boot CD
* Nero Express crashed under Windows 98 when adding protected WMA files to a compilation
* Nero Burning ROM had graphical problems under Windows 98 when changing the menu options any kind of animation
* It was possible to select the ISO file system view in the folder panel of the compilation, although a UDF compilation was chosen
* Error message was shown when starting to convert Audio CDs to Nero Digital Audio

Da ne pokrecem novi thread, kratko pitanje, da li i dalje preskacu audio CD-ovi snimljeni u Neru??

I kod mene nikad nisu preskakali, mada sa 7-icom i nisam narezao vise od 10-ak komada.

Sa prvih par verzija 7-ice su mi preskakali, pa sam odustao od Nera kada su u pitanju audio diskovi. Nista, rezem jedan pa javljam...

Hehehe, sinoc mi je trebao hitno disk koji nece preskakati, pa je u pomoc uskocio dobro stari ONES, tako da nemogu da potvrdim da li preskace sa ovom verzijom Nera ili ne :S:

ne preskace sa pred-predzadnjom verzijom. A i rekli su da su to ispravili 🙂

Stvarno preskace !?!

Falcon je napisao(la):
Da ne pokrecem novi thread, kratko pitanje, da li i dalje preskacu audio CD-ovi snimljeni u Neru??

U verziji 7.0.1.2 je ocajan Wave editor.

Na par pesama sa velikom dinamikom na pocetku (Satriani) koje su vrhunski izgrebovane u mp3, Nero v. 7.0.1.2 poludi na pocetku i par sekundi uopste nece da konvertuje kako treba. Jednostavno preskace kao nekad ploce dok ne legnu u brazdu 🙂

Masina je sveze instalirana i glanc nova.
Primeceno preskaknje na pocetku kad se radi mp3-> audio disk, a i kada se otvori mp3 pa ponovo snimi kao wav na hard.

Novi nero nisam ni probao, presao sam na Roxio i napustio mp3 vode. :guitar:

pa, nije ni cudo, to je jedna od prvih verzija Nera 7 bila

Nazad
Vrh Dno