Šta je novo?

Nero 7.0?

Ronnie Coleman je napisao(la):
Misliš u officijelnim verzijama?! Pošto taj Nero nije off. verzija. ;)

Ovaj Nero je retail verzija, skinuti su ostali jezici i ostavljen je engleski. Recimo da svi koji su kupili Nero 7 Retail imaju taj BUG, a to ce se ispraviti u sledecim oficijalnim verzijama koje ce izlaziti na Nero sajtu (ako budu izasle)...

Poslednja izmena:
Evo nam i full verzije:

Fajl je tezak 102Mb, u pitanju je verzija 7.0.1.2. Mozda prvi link nece da radi, jer to im je primarni server i trenutno je overloaded, tako da probajte ostale...

Kod:
[url]ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe[/url]
[url]ftp://ftp5.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe[/url]
[url]ftp://ftp2.us.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe[/url]
[url]ftp://ftp2.de.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe[/url]
[url]ftp://ftp3.us.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe[/url]
[url]ftp://ftp3.usw.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe[/url]

Poslednja izmena:
Zasto je obicna verzija N7 teska citavih 100MB u odnosu na N6 koja je zauzimala oko 30MB?

Poslednja izmena:
shibbypower1 je napisao(la):
Zasto je obicna verzija N7 teska citavih 100MB u odnosu na N6 koja je zauzimala oko 30MB?

Pa valjda zbog programa koje su nafutali...

Jel imao neko problema sa Nero Vision-om? U ver. 6 je sve lepo radilo , a u ovoj kaze da ne moze da pronadje TV tuner??? Na kraju sam taj deo deinstalirao i instalirao ver. 6 !!! Bljak!

i, utisci sa ovim oficijelnim? I moze li se koristiti bez deinstalacije 6-ice??

Ne moze se koristiti bez deinstalacije 6-ice. Posto nisam bio zadovoljan 7 vratio sam se na 6, ali posto sam uninstalirao 7 sve ikonice (*.ico) si postale unknown format, kako da vratim na normalno, tj da se lepo vide ikonice?

reinstaliraj Win :d

shala, shala! :) Mozda i system restore, ako ga drzis on

A ja cu se izgleda drzati 6ice jos dugo, dugo :)

Onda nista. Nero 6 je po mom misljenju bolji zato sto ne zauzima previse mesta (u sedmici se instalacija tih gluposti se moze obustaviti, ali aj sad...) i radi posao kako treba (to je valjda najbitnije).

meni je jaaako koristan nero vision express, pa ne znam kakav je kod 7ice...

Ne znam ljudi kako to vama ne radi lepo Nero 7. Ja imam evo vec skoro mesec dana instaliran Nero 7 Ultra Edition i super radi... Nikada mi nije javio neku gresku. Sve lepo sljaka, cek i brze od Nero 6. :)

Izgleda to zavisi od kompa do kompa. Evo dao sam drugarici da instalira i kada hoce da ukljuci Nero Burning Rom javlja joj ono "Send - Don't Send".
Stvarno sam se zacudio zato sto kod mene sve super radi.

pa koristis li ga za ishta drugo sem za rezanje? Kako se ponasaju ostali paketi??

shibbypower1 je napisao(la):
Onda nista. Nero 6 je po mom misljenju bolji zato sto ne zauzima previse mesta (u sedmici se instalacija tih gluposti se moze obustaviti, ali aj sad...) i radi posao kako treba (to je valjda najbitnije).

Mozes i u 6ci sa Nero General Clean Tool da ocistis sve nepotrebne programe ;)

Ne znam ljudi kako to vama ne radi lepo Nero 7. Ja imam evo vec skoro mesec dana instaliran Nero 7 Ultra Edition i super radi... Nikada mi nije javio neku gresku. Sve lepo sljaka, cek i brze od Nero 6.

Izgleda to zavisi od kompa do kompa. Evo dao sam drugarici da instalira i kada hoce da ukljuci Nero Burning Rom javlja joj ono "Send - Don't Send".
Stvarno sam se zacudio zato sto kod mene sve super radi.

Pogledaj nekoliko prethodnih postova za resenje ovog problema ;)

Video sam... Sve aplikacije sam koristio, sem Nero Vision zato sto nemam TV karticu.

If you want to get rid of Nero Scout after installing Nero 7:

Paste the following into the Run dialog box:

regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll"

Explore 'My Computer' and Scout has gone.

Sto me je Scout nervirao, uffff.... ali eto reseno : )

Poslednja izmena:
Milos_SD je napisao(la):
Video sam... Sve aplikacije sam koristio, sem Nero Vision zato sto nemam TV karticu.

pa nemam je ni ja :) On sluzi i za obradu video materijala, DVD authoring, kompresiju u nero digital i sl.

2 Mr. Big: Hvala za foru, nema vise Nero Scouta!

a nero scout je... ?

MR.BIG je napisao(la):
If you want to get rid of Nero Scout after installing Nero 7:

Paste the following into the Run dialog box:

regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll"

Explore 'My Computer' and Scout has gone.

Sto me je Scout nervirao, uffff.... ali eto reseno : )
Hvala puno!

Nero 7.0.12 radi ok, jedino u Nero Home, u kom sam podesio TVtuner, ima zauzeće 80-100% procesora, a normalno bi trebalo do 35%, kao u drugim aplikacijama...

ja imam nero 7.0.0.0 ultra verziju i sve radi kako treba, do sad nisam primentio nikakve greshke, narezao sam par dvd-a i za sad sve radi savrsheno.

Meni je ortak doneo pre nekog vremena. U početku je radilo kako treba (prvih 10tak diskova) i onda kada sam ubacio prvi DVD+RW, počelo je da me zeza, odnosno da mi pkreće debuger (Visual Studio 2005 beta - a sobzirom koliko mi se diže ovo čudo....lele...). Elem, probao sa najdebilnijom varijantom - uninstall pa ponovo instal, i onda kako kad, malo ovo, a malo i onaj prozor "send - don't send". Međutim, kada sam kompatibilnost stavio na Win2000 - sve je propevalo. Sve diskove reže kako treba (mada je i prvobitno rezao kako treba, a narezao sam 24 diska nakon što sam prebacio na win2000 kompatibilnost).

Malo mi je sve to nelogično, ali radiiiiiiiiiiiii :D

Ako hoćeš da vratiš Windowsov light-weight debager, idi start > run > drwtsn32 -i
I skini 7.0.1.2, taj radi pravilno (bez kompatibiliti zezanja).

Evo ja sam sad upravo instalirao sedmicu i radi skroz OK... Mislim, svaki Nero mi je radio OK tako da nema tu sta puno da se filozofira :)

Reče Bane u Digitalu da sedmica donosi novi burning engine koji više ne daje loše snimke na DVD-ovima... još da su se setili pa da ubace neke uporedne skenove... :)

Obzirom da Nero stalno nesto ispravlja nema druge nego uvek drzati sto noviju verziju, primetno je da su ispravili neke bas gadne stvari iz 6-ice, par revizija i bice ovo konacno dobar Nero...

joj a tek podrska za BlueRay, u kompilaciji ima mesta za 22000 Mb!!!

ja sam imao problema prilikom rezanja audio cd-ova! svaki cd koji sam narezao sa sedmicom preskakao je na!!! Nekad mi prepolovi pesmu na pola pa drugu polovinu spoji sa sledecom... i da..... nero burning rom sam uspeo samo jednom da otvorim i svaki sledeci put mi je zakocio kompjuer!!! pozdrav

joriq je napisao(la):
a nero scout je... ?
Stvarno, zna li neko šta radi NeroScout osim što čuči u My Computer?

Ovo i mene zanima? Jel može on nekako da se disable-uje ili bar da znam čemu služi ??

Vrh Dno