Preoccupation
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.11.2004
- Poena
- 725
Pa ja se plasim da neskinem 600 mb a da nema nekih velikih poboljsanja u odnosu na proslifilipenko je napisao(la):Sve se plasim da ce odbijati da reze diskove, pa strahujem za funkcionalnost :d
Mene zanima da li su konacno ukinuli potrebu za arhaicnim aspi drajverimai da li ce da baguje cesto
Voodoo_NBGD je napisao(la):Jel primetio neko sledeći bag u šestici: kad se ubace samo dva fajla na CD, jedan od par kilobajta i jedan ogroman od 700 MB, i ako je ovaj prvi azbučno sortirano "manji" od drugog (tako da ga nero postavi da bude na početku CD-a), taj disk posle neće biti čitljiv! Ovo sam nedavno primetio, kad sam delio neki DVD na CD-ove (skinuo Alkoholom u MDF/MDS image i stavio da deli na 700MB), i kad sam narezao mali MDS i prvi volume, svi programi mi javljaju grešku u čitanju... i tako sam s*ebao nekoliko potpuno ispravnih CD-ova... sto je najgore, kad sam ovo isto radio sa Onesom, nije bilo nikakvih problema i CD-ovi su bili potpuno čitljivi... :S:
Voodoo_NBGD je napisao(la):Jel primetio neko sledeći bag u šestici: kad se ubace samo dva fajla na CD, jedan od par kilobajta i jedan ogroman od 700 MB, i ako je ovaj prvi azbučno sortirano "manji" od drugog (tako da ga nero postavi da bude na početku CD-a), taj disk posle neće biti čitljiv! Ovo sam nedavno primetio, kad sam delio neki DVD na CD-ove (skinuo Alkoholom u MDF/MDS image i stavio da deli na 700MB), i kad sam narezao mali MDS i prvi volume, svi programi mi javljaju grešku u čitanju... i tako sam s*ebao nekoliko potpuno ispravnih CD-ova... sto je najgore, kad sam ovo isto radio sa Onesom, nije bilo nikakvih problema i CD-ovi su bili potpuno čitljivi... :S:
dreamer je napisao(la):meni nece da reze ova sedmica, samo kaze "Cannot connect TRF". Zna li neko o cemu se radi?
dreamer je napisao(la):meni nece da reze ova sedmica, samo kaze "Cannot connect TRF". Zna li neko o cemu se radi?
illidan je napisao(la):Ones Rulez!!!
kUdtiHaEX je napisao(la):I ones ima par bugova i nedostataka. Prvi i najveci je nedostatak integrisanog explorera u sam program, pa moram rucnom drag-and-drop metodom da prevlacim iz TC-a sto malo smara. A jedan bug koji sam ja primetio (ili je to pak do mene) se ogleda u tome sto ponekad izbaci gresku 'Calibration error' ili nesto u tom fazonu, dok, recimo, Nero 6 10tak sekundi nakon toga sasvim normalno nareze po istom mediju potrebne podatke. Cudno.
Ali, Ones je em brz, em drasticno manji, em zaista odlicno reze diskove. Vredi ga probati svakako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari