Šta je novo?

Nero 6

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
U cemu je fora da kod mene na masini nece da se instalira Nero 6. Krene sa instalacijom i odjednom kaze da nemoze da procita neki fajl. Kod drugih ta ista instalacija radi bez problema. Probao sam vise izdanja tog nero-a 6 i nijedan mi nece da se instalira. Cak sam i Windows reinstalirao.
Radim pod WinXP

Uh veruj mi na rech da sam imao istih problema i da cesh se namuchiti dosta. Josh uvek nisam otkrio 100% shta je u pitanju ali mislim da je memorija. Shta imash ubodeno i na koliko MHz?

Genghis Khan je napisao(la):
Uh veruj mi na rech da sam imao istih problema i da cesh se namuchiti dosta. Josh uvek nisam otkrio 100% shta je u pitanju ali mislim da je memorija. Shta imash ubodeno i na koliko MHz?

Winbond 512MB PC333 koji radi trenutno na 172MHZ BUS, sa labavim setovanjima. Ajd bas cu da oborim klok na default pa da probam. Ali ovako mi masina radi skoro godinu dana bez problema i nista ne puca. Sto onda Nero nece?

Bio si u pravu. Oborio sam klok na 166mhz i sad sam ga uspesno instalirao...
Svaka cast na informaciji! cheers

Pozdrav

Ma nema frke. Samo josh kad bih ja uspeo to tako lako da reshim 🙁 Muchim se oko ovoga jedno pola godine ja jednom rachunaru ali cu na kraju morati da ga odnesem kod laxduke-a jer nisam vishe pametan.
cheers

ma nero 6 je prevara jeseni... i'll stick to 5.5.10.42...

Nero 6 rulez !!!

Inace nisam znao da se Laxduke bavi i problemima tog tipa :beat:

OptiPlex je napisao(la):
Inace nisam znao da se Laxduke bavi i problemima tog tipa :beat:

Ma ovaj rachunar ima josh mnogo tripova:
nemogucnost "normalne" instalacije bilo kog OS-a
chesto nebudjenje rachunara
razni tripovi sa memorijom (svaki trci put pishti i mora da se izvadi i vrati modul)
chesta zakucavanja...
Uglavnom znam da je problem hardverske prirode 🙁
Kao shto rekoh kada bih i ja na tom rachunaru mogao samo da oborim takt memorije... 🙁

Nazad
Vrh Dno