Šta je novo?

nero 6 i problem

Iguana

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
pre par nedelja sam instalirao nero 6 (verzija 6.0.0.0) ali sam tek danas ga pokrenuo i imao sam da vidim. elem pri ajosnovnijem cd kopiranju sa cd-a na cd (on the fly) stalno dobijam poruku da mi je drajv (mislim na rezach) vec u upotrebi od neke druge aplikacije (citat - drive is in use by another application) iako naravno nema nijedne druge aplikacije pokrenute, barem ne one koja bi imala potrebu za rezachem. U chemu je problem?

Nero 5.x.x.x je radio bez ikakvih problema na toj istoj konfiguraciji sa istim rezachem i chitachem

bash dubok odgovor.... moram sada odmah da ugasim komp, izadjem do reke, sednem na obalu i razmishljam o njemu dok pored mene teche voda...

[:)]

ma ne ja mislio da je problem u Dreamweaveru

Citaj malo Forum, prosetaj net-om... Naci ces odgovor.

btw, zasto diras ono sto ti radi :rolleyes:

Vrati se na 5.5.10.42 verziju koja je poslednja bug free, ne postoji bolji savet. Verzija 6 ne donosi nista sem sminke i dosta bugova.

Klasika. Nisam koristio novi Nero. Procitao sam da se vise ocekivalo od nove verzije ali izgleda je to doterano blizu kraja, mada bice BLUE RAY prava stvar, opravdana podrska u programu. : boom :

Nero 6.00.00.11 radi savrseno. Nije tacno da je ne znam kako bagoviti i nije tacno da ne ispravlja nista.

E sad, vidim da imas cistu 6.00.00.00 verziju, za nju ne znam kakva je

BTW na ovom forumu se svaki novi softver pljuje i posle 20-ak dana svi predju na njega :p

Isto imam problem sa Nerom 6.0.0.15 kada pokusam da kopiram CD iz ne administratorskog naloga pukne mi Nero cim kliknem na ikonu za CD copy (winXP +SP1+sve moguce prikrpe i zakrpe) ,burn rights podesena iz administratorskog usera sve OK .Naravno pod 5icom je radilo :cuss:

Neznam ljudi kod mene Nero 6 radi odlicno DVD RW Sony, XP
Jedino mi nije jasno:
DVD RW Sony je 24xCD-R nareze disk za 5 minuta a TEAC 40x za 8 minuta.

merlin je napisao(la):
Neznam ljudi kod mene Nero 6 radi odlicno DVD RW Sony, XP
Jedino mi nije jasno:
DVD RW Sony je 24xCD-R nareze disk za 5 minuta a TEAC 40x za 8 minuta.

Sta tu nije jasno :confused: :?: Teac je krsh ctp;

Meni Nero 6.0.011 isto nije hteo da reze, prijavljivao je zauzetost drajva drugom aplikacijom-stavio sam u properties od Nero.exe compatibility sa Win98 i onda je sve proradilo lepo...
Pozdrav svima Sale (D)

Nero 6.0.015

Nero 6.0.015
Danas sam ga instalirao i sve radi osim overburn opcije,koja ne ferma ni postavljanje markera niti podesavanja expert features.
Vratih se ja na 5.5.10.
ukoliko neko ima istih problema a resio ih je..bilo bi zgodno da javi.

Pozdrav svima

A jel neko probao da instalira onaj update za nero koji se pojavio?

Jesam ja ali koliko sam skontao ne pomaze nikako (ili sam ja bar u takvom tripu :?)!

Iguana je napisao(la):
pre par nedelja sam instalirao nero 6 (verzija 6.0.0.0) ali sam tek danas ga pokrenuo i imao sam da vidim. elem pri ajosnovnijem cd kopiranju sa cd-a na cd (on the fly) stalno dobijam poruku da mi je drajv (mislim na rezach) vec u upotrebi od neke druge aplikacije (citat - drive is in use by another application) iako naravno nema nijedne druge aplikacije pokrenute, barem ne one koja bi imala potrebu za rezachem. U chemu je problem?

Nero 5.x.x.x je radio bez ikakvih problema na toj istoj konfiguraciji sa istim rezachem i chitachem
Ljudi, meni se ovaj problem pojavio sada, nakon reinstalacije sistema
Nero 6.0.0.0. i juce je radio OK, pa sam formatizovao, reinstalirao sve, i sada vidim Nero izbacuje poruku o zauzecu drajva drugom aplikacijom. Da li neko ima resenje, osim skidanja updatea od 25mb?

Tako vam i treba kad koristite te prve shestice. Ja vam preporuchujem 6.3, evo bash sam pre neki dan skinuo 6.3.1.6 i radi odlichno.

The Minister je napisao(la):
Ljudi, meni se ovaj problem pojavio sada, nakon reinstalacije sistema
Nero 6.0.0.0. i juce je radio OK, pa sam formatizovao, reinstalirao sve, i sada vidim Nero izbacuje poruku o zauzecu drajva drugom aplikacijom. Da li neko ima resenje, osim skidanja updatea od 25mb?
A jel si probao ovo sto je atatyu rekao?
Covek kaze da je njemu to resilo problem...

BTW i ja bih ti savetovao da predjes na 6.3.1.6 ili bilo koju 6.3 jer su dosta bolje od prethodnih sestica i dosta bugova je ispravljeno...

Crni je napisao(la):
A jel si probao ovo sto je atatyu rekao?
Covek kaze da je njemu to resilo problem...

BTW i ja bih ti savetovao da predjes na 6.3.1.6 ili bilo koju 6.3 jer su dosta bolje od prethodnih sestica i dosta bugova je ispravljeno...
Probao sam, i uopste mi nije video rezac......-jos gore

5.5.10.35 i 5.5.10.42 su najbolje verzije Nera iz 5. serije - svakako ih preporucujem ako imas problema sa 6.xxx serijom.. 6.3.1.6 kod mene radi perfektno na XP-u i 98 SE. 6.0.0.19 nije hteo da radi multisesion iz nepoznatog razloga posle par meseci upotrebe na XP-u, reinstalacija nije pomagala pa sam skinuo noviji.....

Meni 6.3.1.6 je radila odlično sa LiteOn 52x24x52 a ni sad sa Nec-om nemam nekih problema...

Ljudi, meni je ista ova verzija do pre 2 dana radila perfektno, nisam menja ni rezac, nista. Samo sam formatizovao disk i instalirao XP, i sve sto ide uz to. Ali eto, sad nece.

Ljudi kada je instalirano vise programa za rezanje koce jedan drugog tj. pri ubacivanju diska za rezanje svaki od njih po default-u pokusava da preuzme kontrolu nad rezachem. Zato je preporuka da se koristi jedan (i samo jedan) program za rezanje. U takvim slucajevima ne bi trbalo da bude nikakvih problema (naravno treba pocistiti sve repove od ostalih programa posle njihovog deinstaliranja)

Ja imam i Nero 6.0.0.0. verziju (ne ona skracena na 5x mb vec cela ULTRA verzija) koja radi sa svim meni poznatim uredjajima bez problema. Posle sam stavio 6.3.0.0 i opet nisam imao nekih problema.

Skinuo sam i update 6.3.1.3 za nero, koji uzgred zauzima 25xEasyBurning, i sad mi izbacuje poruku da mi je nero nelegalan, a sve je legalno:)

The Minister je napisao(la):
Skinuo sam i update 6.3.1.3 za nero, koji uzgred zauzima 25xEasyBurning, i sad mi izbacuje poruku da mi je nero nelegalan, a sve je legalno:)
Pa ako je sve legalno kontaktiraj tehnicku podrsku Ahead-a i oni ce ti dati odgovarajuci serijski broj za novu verziju :D

:) Dobio sam taj broj i sada nero opet radi....mada sam skinuo jos neke programe za rezanje i stavio ih u folder "Kada Nero ne radi"....

Vrh Dno