Šta je novo?

Nero 6.3.0.3 izasao

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
ftp://ftp.us.nero.com/Nero6303.exe

Nero Media Player i Vision Express:
ftp://ftp.nero.com/NMP14018.exe
ftp://ftp.nero.com/nve2108.exe

Skinuo ga i prvi put da sam sa njima uspeo da kopiram Max Payne2. Onaj stari koji sam koristio, 5.5.10.28, su mi prijavljivali da je prvi cd 1.2GB, a ovaj korektno sve prijavljuje.Topla preporuka, a radi i overburn.

borab je napisao(la):
Skinuo ga i prvi put da sam sa njima uspeo da kopiram Max Payne2. Onaj stari koji sam koristio, 5.5.10.28, su mi prijavljivali da je prvi cd 1.2GB, a ovaj korektno sve prijavljuje.Topla preporuka, a radi i overburn.

Overburn je radio jos od 6.0.15 koliko se secam, a Max Payne se uredno kopirao jos od 6.0.11, koju sam tada imao, ako se dobro secam (u svakom slucaju je bila neka 6.x varijanta), tako da to nije nista novo...

pa, novosti su da i dalje ne radi sa odredjenim DVD rezacima/medijama :mrgreen:

Brojac 'Remaining Time' ima bug kod snimanja DVD-R @2x (radi kao da snimanje traje ~15 minuta @4x). Inace, rad sa CD-R/RW je odlican...

Ovo sve zakljucujem na osnovu 1 narezanog DVD-a i nekeoliko CD-Ra, inace, prvi put se susrecem sa bilo kojom 6.x generacijom...

e, jel i ovaj 6.3.x.x ima ono ogranichenje do kog datuma mozhe da se instalira? to me bash ubija kad ga nasnimim na backup, i kada pokusham da ga instaliram za pola godine ono prc...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
e, jel i ovaj 6.3.x.x ima ono ogranichenje do kog datuma mozhe da se instalira? to me bash ubija kad ga nasnimim na backup, i kada pokusham da ga instaliram za pola godine ono prc...
😱
Prvi put cujem za to, ali uvek mozes da vratis datum 😉

supernova je napisao(la):
BTW, http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=40228

Crni postao si pravi tiranin :beat: :happy:

Nazad
Vrh Dno