Šta je novo?

Nero 6.0 preview

• Začetnik teme Začetnik teme DusaN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Crni je napisao(la):
Evo sta je meni zapalo:
-CoverDesigner
-ImageDrive
-Nero
-BackItUp
-SoundTrax
-StartSmart
-ToolKit
-WaveEditor
-WMF 7&9 Redist
-WMPBurn
...
Sve je to relativno, po meni je na primer Wave Editor potpuno beskoristan jer sam vec ranije nabavio Cool Edit - nudi prakticno samo cut & paste i snimanje - medjutim logicno je da ako neko vec nesto snima onda mu je potrebno bar jos par "naprednijih" operacija da odradi. A i Cover Designer mi je konfuzan, tek treba da skontam onu njegovu neposlusnost da izmeni svoj natpis iz template-a...
'Ajde molim te posalji i meni link na pm 🙂 .

soulfly je napisao(la):
...
Sve je to relativno, po meni je na primer Wave Editor potpuno beskoristan jer sam vec ranije nabavio Cool Edit - nudi prakticno samo cut & paste i snimanje - medjutim logicno je da ako neko vec nesto snima onda mu je potrebno bar jos par "naprednijih" operacija da odradi. A i Cover Designer mi je konfuzan, tek treba da skontam onu njegovu neposlusnost da izmeni svoj natpis iz template-a...
'Ajde molim te posalji i meni link na pm 🙂 .
Ma ja cim instaliram Nero odmah obrisem taj WaveEditor, CoverDesigner i ImageDrive iz prostog razloga sto koristim nesto drugo (bolje) :beat:
Proveri PM 😉

Crni je napisao(la):
Ma ja cim instaliram Nero odmah obrisem taj WaveEditor, CoverDesigner i ImageDrive iz prostog razloga sto koristim nesto drugo (bolje) :beat:
Proveri PM 😉
Hvala ti. A sta koristis za omote, meni ne treba nista posebno, cisto da ispisem naslov sa strane i listu pesama za album ciji omot ne mogu da nadjem za dl?

soulfly je napisao(la):
...
Hvala ti. A sta koristis za omote, meni ne treba nista posebno, cisto da ispisem naslov sa strane i listu pesama za album ciji omot ne mogu da nadjem za dl?
Za omote iskljucivo cdrLabel 7.0 - ubedljivo najbolji program za to (mali i ima sve sto ti treba):
www.cdrlabel.com

ZoNi je napisao(la):
i ja bih da proverim PM po pitanju CoverDesignera (inace, ja koristim Word za to 🙂 )
Pa sta ce ti kad ti to radis u Word-u ?! :mrgreen:
Ako ces mene da slusas - za tebe vazi isto kao i za soulfly-a 😉

Crni je napisao(la):
...

Za omote iskljucivo cdrLabel 7.0
Do-bar je! I registrovao sam se... Radi taman kako treba. Sad cu da imam do dozivljaj k'o -> :banana:

Ahead najavio za 25. jul da ce okaciti Demo verziju Nera 6, pa ko jos nije nabavio neka overi za koji dan ovaj link:
http://www.nero.com/en/download/nero-prog.html#download

*link ka warez forumu sklonjen*

Nero 6 Ultra:

*warez link - sklonjeno* ctp;

Pa kome se skida, neka skida... Nabijeno je RARom tako da je velicine 190MB...

E ljudi a jel moguce skinuti samo Nero 6 + Nero Toolkit[Info Tool, CD Speed, Drive Speed].
Znaci bez onih Nero Express, Cover Designer, ImageDrive Installer, Wave Editor gluposti?!

Amon_Ra je napisao(la):
E ljudi a jel moguce skinuti samo Nero 6 + Nero Toolkit[Info Tool, CD Speed, Drive Speed].
Znaci bez onih Nero Express, Cover Designer, ImageDrive Installer, Wave Editor gluposti?!
Tesko 🙁
Sacekaj jos koji dan dok ne izadje ova demo verzija. Ja se iskreno nadam da ce biti u fazonu petice (<20MB). U supronom ce biti malo teze skidati svaki novi Build modemom narocito ako bude 300MB tezak :beat:
Mislim da su ljudi u Ahead-u svesni toga i da ce davati neku Lite verziju za download koja ce biti u stvari update na ovu Ultra Edition...

Crni je napisao(la):
...

Tesko 🙁
Sacekaj jos koji dan dok ne izadje ova demo verzija. Ja se iskreno nadam da ce biti u fazonu petice (<20MB). U supronom ce biti malo teze skidati svaki novi Build modemom narocito ako bude 300MB tezak :beat:
Mislim da su ljudi u Ahead-u svesni toga i da ce davati neku Lite verziju za download koja ce biti u stvari update na ovu Ultra Edition...

Ovo sto sam postavio na GO je trenutno najmanja verzija... Ukljucuje sve dodatke (Ultra)...

+post editovan+uklonjeni linkovi+

(ista stvar sto je i na GetOrder-u)

nIce Cream je napisao(la):
...

Ovo sto sam postavio na GO je trenutno najmanja verzija... Ukljucuje sve dodatke (Ultra)...

(ista stvar sto je i na GetOrder-u)
Prestani da postavljas piratske i warez linkove i procitaj sticky-je u ovoj sobi !
To sto isti stoje na Sezamovom GetOrder-u je njihova stvar, ovde vaze drugacija pravila !

Jaoj gospode ne mogu da verujem :mrgreen: 😀 😀 :sceptic: :sceptic:

to je samo greska u kodu kod definisanja hot-spot linka, koju sam nameravao uskoro da ispravim... Nauci nesto pa onda osnovano optuzuj ljude... :x

Dugujes mi izvinjenje, kada shvatis da si pogresio...

A da li ima neke najave da je u Nero6 ugradjeno nesto specijalno po pitanju kopiranja i zastite?

Na primer, u okviru licence spada da mogu da napravim sebi sigurnosnu kopiju originalnog softvera, original pohranim na "hladno i tamno mesto" i rabim ovu kopiju. Ovo mozda nije pitanje samo za one koji su razmisljali da kupe windows ili nesto slicno, nego prakticno za sve, cak i igrace. Evo ga primer, imam Unreal2 (kupljen) i hteo sam da napravim kopiju playdiska, koji treba da bude stalno u drajvu, znaci da se drnda. Cime god da napravim kopiju, u2 nece da se startuje.

Elem, da se vratim na pitanje, da li je neko video, nacuo da li ce u sesticu da budu ugradjivane rigoriznije zastite koje su najavljivali proizvodjaci iz audio/video/gaming industrije?
Napominjem da je pravljenje svoje kopije za internu upotrebu jos uvek u okviru najveceg broja licenci.

Nice, iste takve stvari sam vidjao na kojekakvim warez sajtovima. To sto ti ne umes da napravis dobar kod, pa deluje da sajt pokusava da uvali virus, nije razlog da ti se izvinjavam. Bolje reci hvala sto sam te motivisao da to sredis 🙂

Pa mogao si prvo da proveris svoje nepotvrdjene, samointuitivne konstatacije, pa tek onda da saljes "upozorenja" koja mogu da bitno da naruse sliku o nekome (u ovom slucaju meni)...

Koliko vidim i tebi ide kodiranje stranica... znas kako ubaciti sliku i text iznad nje... 😀 i jos poneki scrollbar face... 😀

nice, ti si znachi kachio ovaj .rar od 50mb-a na getorderu? Ajde mi josh reci koja je sifra za arhivu 🙂

Imate linkove za obe verzije NERO-a na Lineartu.
A ja sam igorm slucaja nabavio onaj od 250 mb i prijatno sam iznenadjen...

jel moze neko da mi poshalje link na PM za verziju od 20 mega ??

Ja sam skinuo Nero 6.0.0.9 20,73 MB 😉

Zasto da proverava PM ?
Pa link je zvanican i nema nikakve veze sa piraterijom 😉 :
ftp://ftp.nero.com/nero60011.exe
ftp://ftp.us.nero.com/nero60011.exe
ftp://ftp.jp.nero.com/nero60011.exe

Jos bolje ako je tako, samo covek je trazio da mu se link posalje na PM.

Nazad
Vrh Dno