Šta je novo?

Nero 5582 i Dao/96

bness

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Jel zna neko u cemu je razlika izmedju Disk At Once i Disk At Once/96?

E to i mene zanima?

test & burn

Da ne otvaram novu temu.. kad se vec radi o Nero programu.
Imam verziju 5.5.8.0 i sanse nema da ukljucim opciju test & burn. Samo mi je ponudjena Burn opcija.
U cemu je caka?
Snimac je LG 32x10x40.

Pozdrav!

Re: test & burn

as je napisao(la):
...sanse nema da ukljucim opciju test & burn. Samo mi je ponudjena Burn opcija....

ukljucena ti je opcija - buffer under run - iskljuci je i moci ces da uradis test, pa je onda ukljuci da bi snimio disk

I ja da neotvaram novi

Ako mi pukne CD zbog nestanka struje, a bio je ukljucen `burn proff` da li mogu nastaviti nekako (Nero), kako to radi uopste ?

Tnx.

Re: I ja da neotvaram novi

Golden je napisao(la):
Ako mi pukne CD zbog nestanka struje, a bio je ukljucen `burn proff` da li mogu nastaviti nekako (Nero), kako to radi uopste ?

Tnx.

Taj je onda stvarno puk'o. :)

Nego malo smo otisli daleko od glavne teme koju je postavio bness:

Re: Re: I ja da neotvaram novi

RasetaM je napisao(la):

Koliko sam negde citao razlika je u tome sto `Once i Disk At Once/96` bolje kopira zasticene CD-ove

DAO/96 predstavlja samo unapredjenu verziju DAO-a i osnovna razlika je u tome sto se u DAO modu CD-text upisuje samo na audio CD-u, dok u DAO/96 modu Cd-text moze da se upisuje po svim vrstama audio cd-a(Mixed mode , CD-Extra i audio cd ).

bness je napisao(la):

U Nero-u samo klikni desnim dugmetom na Write Method (dakle tamo gde pise Track At Once, Disc At Once, Disc At Once/96), poprilicno je lepo objasnjeno.

Re: Re: Nero 5582 i Dao/96

Vince Carter je napisao(la):
U Nero-u samo klikni desnim dugmetom na Write Method (dakle tamo gde pise Track At Once, Disc At Once, Disc At Once/96), poprilicno je lepo objasnjeno.

Shvaceno, ucinjeno :)

Hvala svima

Nazad
Vrh Dno