Šta je novo?

NERO 5.5.9.17 i problem sa virusom ?

No77

Čuven
Učlanjen(a)
12.11.2002
Poena
604
u poslednje vreme mi NERO prilikom pokretanja javlja poruku da je racunar mozda zarazen virusom i kada kliknem na OK program se ugasi, i tako nekoliko puta zaredom a potom prodje pez problema, comp sam skenirao sa Norton Antivirusom sa najnovijom bazom i nista nije pronasao, zatim sam formatirao disk i instalirao Windows ponovo i stavio samo Nero na masini i opet isti problem, ranije mi se taj problem nije pojavljivao a koristio sam istu verziju Nera, dali znate u cemu je problem?
Pozdrav!

Sta jos imas rezidentno ukljuceno od programa?

...

Aco, nista trenutno samo Win98 i Nero, i apsolutno nista drugo nisam instalirao a problem je i dalje tu.
Pozdrav!

Hmm, jesi li probao neku drugu verziju Nera kako se ponasa?

...

Nisam Aco, to je sledece sto planiram da uradim, samo trazim novu verziju 5.5.10 ako znas link za download posalji ga, ako ne probacu neku stariju verziju pa da vidim kako se ponasa.
Pozdrav!

Re: ...

No77 je napisao(la):
Nisam Aco, to je sledece sto planiram da uradim, samo trazim novu verziju 5.5.10 ako znas link za download posalji ga, ako ne probacu neku stariju verziju pa da vidim kako se ponasa.
Pozdrav!

Novi nero imas na oficijelnom sajtu. Ja sam instalirao verziju sa cd-a koji je dosao sa asusom, i posle updateovao sa nero 5.5.10. bez problema.
Sada pise da je registrovano i da je bundled, ma sta mu to znacilo.

Ako si siguran da nemas virus imas u nero preferencama pa general load anti virus plugin at startup pa ga iskljuci mozda ce ti resiti problem

...

SittingCrow, probao sam i to ali ne pomaze isto se desava i kada je ukljucen anti-virus i kada je iskljucen, sa starijom verzijom se takodje isto desava, a sada upravo skidam 5.5.10 pa cu videti sta ce biti.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno