Šta je novo?

Nero 5.5.9.0

sve je to lepo, samo još krek da se pojavi i sve će biti odlično🙂

SERIAL: 1502-0001-0008-0488-4424-9831

Nešto ne uspevam da otvorim sajt proizvođača pa ako bi neko bio ljubazan da napiše koji su noviteti u ovoj verziji.

Ispravljeni neki bagovi vezani uglavnom za przenje DVD-ova i ponesto sto niko zivi ne koristi tipa drag'n'drop u ISO fajl, a integrisan je Nero Express u sam program, sto je zgodno za pocetnike. Dodata je i podrska za najnovije ultramegadzizi przilice. Sa Teac40x i LiteOn32x radi isto kao i prethodna verzija, nikakve razlike nisam primetio. Kome je bitan Nero Express (wizardolika lite verzija Nero-a), nek' skida, ostali mogu da preskoce.

Ashley je napisao(la):
Ispravljeni neki bagovi vezani uglavnom za przenje DVD-ova i ponesto sto niko zivi ne koristi tipa drag'n'drop u ISO fajl, a integrisan je Nero Express u sam program, sto je zgodno za pocetnike. Dodata je i podrska za najnovije ultramegadzizi przilice. Sa Teac40x i LiteOn32x radi isto kao i prethodna verzija, nikakve razlike nisam primetio. Kome je bitan Nero Express (wizardolika lite verzija Nero-a), nek' skida, ostali mogu da preskoce.

Hvala ti puno na informacijama. Po meni, zbog ovog se ne vredi cimati sa dl-om.

Glupi Nero Express je bio i u 5.5.8.2 verziji.
Kod mene šljaka i 5.5.7.2, to je bilo dovoljno i za TEAC 40x i za LG 32x. U odnosu na 5.5.8.2 ne primećujem funkcionalnu razliku, ali eto, uvek se skida najnovija verzija...

Nazad
Vrh Dno