Šta je novo?

Nero 5.5.10.20

• Začetnik teme Začetnik teme Boki.N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Razlika?!

Ajd neko da mi kaze kakva je razlika izmedju 5.5.10.0, 5.5.10.17 i 5.5.10.20???

Nije mi tesko da skinem i da instaliram, ali da li dobijam nesto sto ce mi kao prosecnom korisniku trebati?!

Re: Razlika?!

outlaw je napisao(la):
Ajd neko da mi kaze kakva je razlika izmedju 5.5.10.0, 5.5.10.17 i 5.5.10.20???

postoji razlika koja je od sustinske vaznosti: kad pritisnes Help, pa About, u prvom slucaju ce ti pisati Nero 5.5.10.0, u drugom Nero 5.5.10.17, dok ce u trecem, verovali ili ne, stajati: Nero 5.5.10.20!!!

i ja sam se zapanjio kada sam ustanovio da ova, vise nego vazna razlika, nije nigde spomenuta na Ahead-ovom sajtu!!!

:beat: :beat: :beat:

Ako neko ima onaj link....a ne ove gluposti 🙂 neka ga baci na PM...fala lepa 🙂

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ako neko ima onaj link....a ne ove gluposti 🙂 neka ga baci na PM...fala lepa 🙂

A sta fali tom linku? Ako ti je prethodna verzija bila registrovana, bice i ova...

Evo

Lista ispravki:
Fixed a problem with multi-session media which could occur in case of completely used capacity
Fixed a problem with disabled burn-button which occurred in some very rare cases
Improved the support for importing file descriptions from internet database
Fixed a problem with some drives during copying DVD-ROM media
Fixed a problem which occurred sometimes while copying from a DVD+RW media
Improved write speed detection for DVD+R/RW media in case of DVD+-R/RW dual drives

Re: Re: Razlika?!

ZoNi je napisao(la):
postoji razlika koja je od sustinske vaznosti: kad pritisnes Help, pa About, u prvom slucaju ce ti pisati Nero 5.5.10.0, u drugom Nero 5.5.10.17, dok ce u trecem, verovali ili ne, stajati: Nero 5.5.10.20!!!

i ja sam se zapanjio kada sam ustanovio da ova, vise nego vazna razlika, nije nigde spomenuta na Ahead-ovom sajtu!!!

:beat: :beat: :beat:

😀 😀 😀 Ulepsa mi dan iz momenta... :wave;

Re: Re: Nero 5.5.10.20

Crni je napisao(la):
Vidim ja da se ne citaju moji postovi ctp;
😀

Koji? Ja pogledam da nije neko pre mene postovao pa onda stavljam vest

Nazad
Vrh Dno