Šta je novo?

Nero 10 - moj utisak

Zvezdaš™

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poena
330
Grafički interfejs se ne razlikuje previše od verzije 9.
Nero 10 zahteva NET Framework 3.5 SP 1 i MSI installer 4.5
Ask toolbar je već "standardan" pa nije izostao ni u Neru 10.
Instaler zahteva ~1.3 GB prostora a instalacija traje isto kao i kod prethodnih verzija, oko 15 minuta.
Posle svake akcije (npr posle svakog odgledanog videa) se pojavljuje tzv nag screen.

Moj ukupni utisak je da je ovo čisto gubljenje vremena za download (meni je trebalo 45 minuta da ga skinem) kao i samu instalaciju programa.
Zaobiđite ovaj program u širokom luku osim ako vam stvarno ne treba.

Imate besplatne alternative za rezanje i kopiranje diskova diskova (Ashampoo free burning studio), za gledanje filmova (VLC player, AVS player, MPlayer (by Mulder), Haihaisoft universal player...

Hahahaha, stvarno nisu normalni.

Što ga ne naprave butabilnim već jednom pa nek ga onda prodaju kao multimedijalni OS ili standalone media centar. Ovako više stvarno nema smisla...

Tako je i ACDSee poceo pa se na vreme opametio. Mozda ce Nero 12-13 da bude bolji ? 🙂

Za gledanje filmova ga nikad nisam ni koristio, a za CD/DVD operacije vec duze vreme koristim samo ImgBurn. Nero je tezak bloatware

Koristim Nero 9.4 mikro verziju- samo burning rom i express ...i od nera toliko...sve ostalo je besmisleno...

Valjda ce da citaju i ovi iz nera bar poneki forum i da naprave verziju bez tih dodatnih gluposti (ako u poste moze da se nesto izmeni u rezanju diskova obicnih)

koristim 6.6.1.15 i za sada je najbolja za mene

1.3gb instaliran? Ja sam na 8 mikro verziji i radi kao blesava, jos nisam naisao na nekompatibilnost sa rezacima ili diskovima i stvarno ne vidim potrebu za tako ogroomnom rezalicom na racunaru.

Nazad
Vrh Dno