Imam cudan i neresiv problem sa 2 seagate hdd-a. Na nf7-s ploci imao sam sata seagate 80gb. Pre nedelju dana sam kupio novi sata2 seagate od 200gb. Kada sam ga ubacio sve je radilo odlicno, novi hdd je odmah prepoznat i od biosa i windows-a(imam win xp sp2), nije bucan i samo ponekad cakne. Uradio sam test sa seatools(dos) posle dva dana rada i sve je bilo ok, medjutim nakon testa pocinju problemi(taman sam pomislio da mi se prvi put desava da kupim nesto novo i da sve ide bez problema). Uz plave ekrane, sistem nije hteo da butuje i samo se vrteo u krug. Reinstalirao sam sistem i par sati je radilo ali su poceli da se pojavljuju corrupt file-ovi, tako da sam opet morao da reinstaliramm sistem. Svi diag programi(kao i seatools) kazu da je sve u redu sa oba hdd-a. Sada mi je pri boot-u prijavio registy file recovered from backup!?? Komp nije overklokovan i sve je odlicno radilo pre kupovine novog hdd-a(napajanje je od 400w, sto je dovoljno za bartona 2500, jedan dvd rezac, 2 hdd-a i nvidia6600). Molim za pomoc jer ne znam kako da ovo resim. Ne mogu da reinstaliram sistem na dva dana, novi hdd ne mogu da menjam jer je ispravan.
Unapred zahvalan
P.S. Izvinjavam se zbog dugog posta
Unapred zahvalan
P.S. Izvinjavam se zbog dugog posta