poske1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.08.2014
- Poena
- 170
Juce potpisan ugovor sa MTS za koriscenje mobilnog interneta paket mobilni NET S. Telefon Samsung Galaksy Grand Neo plus ima dva slota za sim kartice u prvi slot ubacen mobilni internet a u drugi redovna mts kartica.Pokusano sve ali neradi internet zvat korisnicki servis oni tvrde da je kartica aktivirana da treba da se usteluje sam aparat.Paket kupljen u Handy radnji gde je covek ubacio karticu u telefon i sve ustelovao i rekao da ce internet biti ukljucen za koji sat.Danas odlazim u Handy da vidim u cemu je rec ali nije bio prisutan isti covek koji mi je prodao paket i sad ovaj prodavac kaze nemamti ja pojma u cemu je problem vidi sa covekom koji ti je to prodao a on radi tek u ponedeljak.Ja odlazim u samo prestavnistvo MTS da pitam u cemu je problem prodavac sto tu radi kaze da ta sim kartica nemoze da radi u mobilnom telefonu nego samo u Modemu ili Tabletu.Posle toga posto tu blizu postoji jos jedna prodavnica HANDY odlazim kod njih da se raspitam a oni naravno tvrde da internet mora da radi da nisu imali nikad takvih problema.A niko nezna da ga usteluje.Prodavac u MTS prestavnistu pominje neku data karticu da ona nemoze da radi u mobilnom telefonu.Dali je neko imao ovakvih iskustava sta mi je raditi dali mogu da raskinem ugovor sa MTS i na koji nacin.