Šta je novo?

Nepoznat user account

• Začetnik teme Začetnik teme nivan3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

nivan3

Guest
Koristim vistu home basic 64 bita sp1 skroz update-ovana i sa avast antivirusom
Baš malo pre sam otišo u control panel da promenim admin password kad ono još jedan user account nazvan asp.net i ima pasword.
Ovaj account sam obrisao sa sve folderom korisnika.
Ono što me interesuje je dali windows negde loguje login-e korisnika i odakle bih mogao da saznam kada se i kako ovaj korisnik logovao na mašinu.

Edit:
Malo je verovatno da postoji worm koji može da napravi user accout.Zato je sigurno da mi je neko provalio admin account i napravio user account.Inače na ovoj mašini je sve 150% original i legalno.
Najveći problem je što mi se ne reinstalira windows zbog mnogo GB steam igrica,mnogo patchova sa win update i td.

Poslednja izmena:
Asp.net nalog se kreira prilikom instalacije .NET framework-а, baš iz bezbednosnih razloga, da bi mogao da izvršava neke procese pod tim account-om, a ne pod glavnim nalogom sa administratorskim pravima.

Neznam dali će da sam vrati account ili treba da se nešto reinstalira.
Korisnički folder nije ni imao.
To što je imao password možda je zbog toga što sam možda još odavno ja i stavio ali nesećam se .

Probaj da ponovo instaliraš Dot Net Framework, možda ti ponudi repair opciju... i nemoj ponovo da obrišeš taj account.
😉

Kad bi samo tačno znao šta sam to petljao još u martu.Sve se sećam da bilo nešto al još neznam šta.Valjda sam nešto instaliro zbog reader-a za xml i slično.

Nazad
Vrh Dno