Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sto se tice neonki, mislim da narandzaste i ne prave, mozda i postoji nesto da se izbunari ali testo, jos u Srbiji 🙂
Ali mislim da imas dve slicne opcije, uzmi TT-ovu crvenu, ona sveti bledo crveno i deluje poprilicno narandzasto, naime kad sam je imao svi koji su mi gledali u komp su mi rekli gde si izbunario ovu narandzastu neonku 🙂
A druga opcija ti je da uzmes bele ( ehh...da nema ni ovo kod nas..) tj. uzmes isto TT red i prelepis/obmotas sa narandzastom providnom folijom, koja bi trebalo da ima da se kupi u nekim auto radnjama, barem sam ja tamo vidjao,
na ovo mislim :
Imtel je imao, mozda imaju i sada, ako je sad nema, dobice je posto ih uvoze.
Inace vidi i kod ovih drugih "poznatijih" nasih firmi, mora da imaju, celo nam se trziste davi u CM i TT-u.
A jesi razmisljao mozda da krila od vent-a ofarbas AC Ryan UV-Orange bojom,odnosno samo njihove ivice.Kad radi vent do bije se efekat ko da je ceo pokretni deo narandzaste boje,mocno !
Ako ti deluje zanimljivo,obrati se useru Stoske,covek je dosta radio sa tim.