Šta je novo?

neonka i led ventovi

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
elem treba mi narandzasta neonka i cooleri koji sijaju narandzasto... jel postoji to uopste da se kupi????

Sto se tice neonki, mislim da narandzaste i ne prave, mozda i postoji nesto da se izbunari ali testo, jos u Srbiji 🙂
Ali mislim da imas dve slicne opcije, uzmi TT-ovu crvenu, ona sveti bledo crveno i deluje poprilicno narandzasto, naime kad sam je imao svi koji su mi gledali u komp su mi rekli gde si izbunario ovu narandzastu neonku 🙂
A druga opcija ti je da uzmes bele ( ehh...da nema ni ovo kod nas..) tj. uzmes isto TT red i prelepis/obmotas sa narandzastom providnom folijom, koja bi trebalo da ima da se kupi u nekim auto radnjama, barem sam ja tamo vidjao,
na ovo mislim :

http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXHV45&P=7

Onda ce kroz to da svetli bas narandzasto, trebalo bi zar ne ?

Koja velicina fana ? Jesi razmisljao o Orange UV Acrylic fan grillu ?

Prilozi

• directron_1983_534335963.webp
    directron_1983_534335963.webp
    49.7 KB · Pregleda: 52
8cm mi treba fan.... to za fan grill prvi put cujem...

@ocz: pa postoje da se kupe bele neonke... ja imam u akvarijumu 😛

gde da kupim tu tt neonku?

Poslednja izmena:
Imtel je imao, mozda imaju i sada, ako je sad nema, dobice je posto ih uvoze.
Inace vidi i kod ovih drugih "poznatijih" nasih firmi, mora da imaju, celo nam se trziste davi u CM i TT-u.

A jesi razmisljao mozda da krila od vent-a ofarbas AC Ryan UV-Orange bojom,odnosno samo njihove ivice.Kad radi vent do bije se efekat ko da je ceo pokretni deo narandzaste boje,mocno !
Ako ti deluje zanimljivo,obrati se useru Stoske,covek je dosta radio sa tim.

hmmm nije losha ideja a gde kupiti te boje?

Raspitaj se kod stosketa,ako se ne snadjes mozda mogu ja da ti vidim nesto.

au brate neverica... zvao imtel, eurolink i webhouse i nista nemaju... smrc... de jos da pogledam???

Nazad
Vrh Dno