Šta je novo?

Neon Linux

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
Kad naprave propust to je uvek uzas. Za neiformisane Neon je distribucija koju pravi KDE grupa a baziran je na Ubuntu. Maui 2 je distribucija koja je bazirana na Ubuntu, Neonu, Mintu i kao i Neon na polu testiranim paketima.
Koliko sam shvatio njihovom repozitorijumu sa koga skidamo update mogao je svako da pristupi i da menja sta god hoce. Oni se nadaju da nije a sta je istina to niko ne zna, repo je obrisan i bildovano je sve ponovo a to sto smo
skidali skidali smo.
Ovi kad naprave njesra to je uvek katastrofalno https://www.youtube.com/watch?v=Rb0fo_Betzc

Poslednja izmena od urednika:
Legla je nova plasma 4.8.4 u Neon a sa njom kod mene biser. Panel koji je regularno bio na primarnom ekranu-monitoru naprasno se premestio na sekundarni monitor-TV. Iz gluposti setovao sam TV kao primarni i sve je na monitoru doslo na svoje mesto. Naviknut na sve moguce gluposti, danas ponov vratim setovanje da je monitor kao primarni i odmah nestane panel i premesti se na TV. kad je bal nek je bal kliknem i kazem da mi napravi panel na primarnom monitoru, klik a njega nema, panel opet na TV, sad na tv dva panela. Naciljam miskom na TV i na taj novi panel i delete. Cudo-magija, novi panel je obrisan a stari ladno se vrati gde mu je i mesto na primarni monitor. :crash::wall: Ova nova plasma je takva karabudjevina da je to strasno, koliko godina ce trebati da se to sredi?

Нова плазма на Неону или и на свим осталим? Ја немам два екрана а и трошим 4.8.10 па не знам како би се понашало.

Нова плазма на Неону или и на свим осталим? Ја немам два екрана а и трошим 4.8.10 па не знам како би се понашало.
Neon plasma 5.8.4; klon sa kasnjenjem(mesan salata Neon, Mint, Ubuntu) Maui2 plasma 5.8.2; Manjaro testing repo plasma 5.8.4

Ispravka poruja br 3:
Legla je nova plasma 5.8.4

Pisu da je sve ok, navodno kriv je google jer je tamo taj server proglasen zarazenim, u svakom slucaju zaobidjite ga izaberite drugi server
ps. ne znam zasto mi misticno nestaje screenshot koji sam postovao.

Nazad
Vrh Dno