Šta je novo?

Neograničen internet + TVbez pretplate

tigi

Poštovan
Učlanjen(a)
11.03.2019
Poena
60
Koristio bi se povremeno, tako da mi ne bi odgovarala paketi uz 24m. ugovorne obaveze. Do sada sam naišao na ponudu VIP Vikend Net. Nisam nesto vidio neku dobru ponudu od SBB, MTS ili Supernova provajdera.

Šta je najbolje uzeti?

Koristio bi se povremeno, tako da mi ne bi odgovarala paketi uz 24m. ugovorne obaveze. Do sada sam naišao na ponudu VIP Vikend Net. Nisam nesto vidio neku dobru ponudu od SBB, MTS ili Supernova provajdera.

Šta je najbolje uzeti?

VIP Vikend Net + Screenshot-1.png + Set-top-box DVB T2 uredjaj ili Screenshot-2.png ili Screenshot-4.png (nažalost sa mesečnom pretplatom od 599,00 din.)

Kod:
https://mtsantenatv.rs

Poslednja izmena:
Hvala puno...
Tek sada vidim da sam u naslovu napisao bez pretplate... Mislio sam bez ugovora, jer bih to koristio za vikendicu.

Koliko sam vidio najjeftiniji paketi kod provajdera su net+tv 2000din uz ugovor na 24m. Nisam našao ništa bez ugovora.

Ovo je vjerovatno najbolja kombinacija, samo što sam limitiran sa kanalima.

Ako ti izbor kanala nije preterano bitan baci pogled na Orion free a za VIP kucni net svaka preporuka, mada mogao bi da uradis internet speed test sa telefonom prvo da vidis kakva im je brzina tu

Vip vikend net i Eon van mreze sbb

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vip vikend net i Eon van mreze sbb

Nisam ni znao da ima EON prepaid, kako se onda aktivira tj. deaktivira uređaj/pretplata?
Samo mislim da ta kombinacija i ne ide baš, jer EON ne može biti povezan putem Wi-Fi, nego samo pomoću LAN, a modem nema LAN izlaz.

Imas razne opcije. Da uzmes samo Eon aplikaciju,da koristis jos jedan ruter koji ces lanom povezati sa Eon boxom ako hoces bas njega. U tom slucaju box placas vise nego sto bi platio da uzimas pod ugovorom. Neka me ispravi neko ako gresim

Poslednja izmena:
Nisam ni znao da ima EON prepaid, kako se onda aktivira tj. deaktivira uređaj/pretplata?
Samo mislim da ta kombinacija i ne ide baš, jer EON ne može biti povezan putem Wi-Fi, nego samo pomoću LAN, a modem nema LAN izlaz.
Moze. Putem aplikacije eon za smart uredjaj ili preko google chromecast. Koristim ovu drugu varijantu u vikendici preko vip vikend neta. Ako mislimo na isto

https://sbb.rs/a44599/podrska/posta...an-SBB-mreze-u-prepaid-i-postpaid-opciji.html

Poslednja izmena:
Mislim da je ta kombinacija ipak najbolja. Tako će i biti.

Hvala svima na preporukama

Da se nadovezem na temu, a da ne otvaram novu.
Ima li neki paket internet (sa ili bez TVa) ali bez ugovorne obaveze?
Treba mi privremeno, na svega par meseci, UO od 12-24m mi nikako ne odgovara

Mislim da svaki internet preko žice može da se uzme bez ugovorne obaveze, ali osim što bi plaćao višu cenu paketa, takođe bi plaćao i neku naknadu za zasnivanje odnosa. Treba proveriti i da li postoji neki minimalan broj meseci korišćenja i da li se može odmah raskinuti ugovor.

Nazad
Vrh Dno