Šta je novo?

Neobrisivi direktorijum

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Dakle imam sledeci problem. Od drugara , sa njegovog hard diska, sam presnimavao neke fajlove, u poseban direktorijum. KAda sam iskoristio one koji su mi trebali hteo sam da obrisem taj direktorijum ali nisam uspeo. Neznam u cemu je problem. Izbrisao je sve fajlove ali su ostali neki direktorijumi i njih ne mogu izbrisati. Windows explorer mi izbacuje "could note remove folder :the direktory is not empty". Da li neko zna kako da izbrisem taj direktorijum posto me mnogo nervira. Formatiranje harda nije opcija posto imam 100 GB muzike koju nemam gde da prebacim jos uvek.

probaj da defragmentujes hard pa onda... ili u krajnju ruku odnesi kod nekoga hard pa probaj da ga tamo obrises (tj ne na svojoj verziji windowsa)... ja sam imao isti problem i defrag mi je pomogao...

Ja sam imao slican problem i probao sve gore navedeno(i safe mod,i iz dosa,ubijao explorer ,dizao masinu sa Hirens boot CD-a,uklanjao atribute) i nista, i na kraju iz ocaja probam sa Nerom (neznam koja verzija) i Nero ga obrise ladno.U pitanju je bio neki film.

Kod mene je isto radio Nero...

Hvala puno. Resio sam problem sa Cia commander-om. Nero nije pomogao. Stos je sto je Cia commander video neke fajlove u nekim poddirektorijumima koje nisam video iz windowsa (ukljuceno view hidden files), a ne znam kako pa sam morao prvo njih da obrisem pa onda dir.

Nazad
Vrh Dno