iMilan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2006
- Poena
- 375
E ovako da ih malo pohvalim,odjednom iz cista mira pukla konekcija,ja da se konektujem nema sanse.Rek'o nesto rade sacekacu sledeci dan,zovem ja teh.podrsku kazu meni da zamenim i uzmem novi modem ovaj USRobotics zeza kao,uzmem ja novi dobijem jako lep i mali asus modem(sad koliko je dobar videcu
) sav srecan stavljam,montiram sve i ja da se konektujem nista,zovnem ja oni meni objasne kako da instaliram sve to(dobro rek'o aj ih poslusam,ali to sam i ja isto uradio) i nista kaze to je mozda u pitanju telekom,kaze zovite u ponedeljak,zovnem ja juce javi se neki i kaze ja nisam to dobro instalirao,dobro rek'o aj i njega poslusam i opet ne mogu,kaze to mozda zeza neki AV kaze jel imas KIS 6 ja rek'o da on kaze on zeza,skloni njega i sve ce raditi.Uradim ja to nista,zovem opet i opet mi se neki javi i kaze da nisam dobro instalirao(ja tu malo prokuvam i kaze ama instalirao sam 7 puta drajvere,necu jos jednom) on kaze aj kao da pokusamo nesto da podesimo,tamo on nesto drndao sto sam znao i ja,i onda onako teskog srca kaze moracemo da obavestimo telekom.I evo jutros zvoni telefon i obicno pise broj sa koga neko zove,ali ovaj put ne.Javim se ja,i neki kaze koji je to broj,ja sam zbunjen ne znam sta da kazem,dobro kazem mu ja i on kao pa sta onda ne radi,i meni padne na pamet adsl,kazem ja on kaze dobro zatvori i prekide vezu
ja probam sad da li radi i naravno radi