Šta je novo?

Neobee snizio cene ADSL-a

St.Sloba

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
620
Tako da sada paket 256/64 kosta 1500. dinara. Posto razmisljam da odem kod njih, da li neko moze da mi kaze kakva su vam iskustva sa ovim ADSL provajderom?

Hvala

Oni valjda rade samo u NS a tamo jos nema ADSL-a.

Izleda da ce ADSL uskoro u NS.

Prica se da ce da daju zeleno svetlo od pocetka septembra posto je sve spremno vec mesecima.
Verovatno su ljudi u NeoBee-ju provalili kolko je mase otislo i potpisalo ugovor sa eunet-om pa su morali nesto da urade.
Ako ne pocne za nedelju dve uvodjenje ko zna kad ce....

Iako sam iz Beograda, naravno da sam se zainteresovao za ovu uslugu (jer u principu sve oko usluge ADSL-a obezbedjuje telekom, tako da bi trebalo da moze bez problema da se i u Beogradu koristi ADSL od Neobee-a) ... Setup 1000 dinara (manje od Verata), kazu da je potrebno imati samo mreznu kartu ili USB, ali nigde ne pominju da li modem naplacuju koriscenje ili ga daju za DZ ... i stvarno kaze 1500 dinara za taj paket 256/64 ... Medjutim kada se udje u opsirnije dolazimo do najcudnijeg dela cele te price :

Cena bez PDV = 1525, PDV = 275 ... 1525+275 = 1500 ???
WTF !?!?!

Poslednja izmena:
Pa do pre dva dana je cena bila 1800, sad su valjda spustili a zaboravili da promene one cene bez PDVa i porez. To deluje najlogicnije objasnjenje.

Nazad
Vrh Dno