Šta je novo?

Neobee Q Pay Spot - ko pre devojci :)

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Evo jednog saveta za Benchmarkovce na Neobee provajderu, idite odmah u account i dodelite sebi neki lep broj, kontam da nije lose imati lepe cifre zbog kasnijih uplata

Ovaj broj se sastoji od najmanje 9 cifara, moze biti cak i do 14, sa tim sto prve tri moraju biti 903. Ostale mozete sami birati, pa navalite bar dok ima slobodnih ;)

Uveli su placanje kao za dopune za mobilni, znaci imas svoj broj koji izdiktiras na bilo kom uplatnom mestu, moze i u lokalnoj trafici... E sad, fora je sto su brojevi malo duzi, a posto mozes sam sebi da dodelis koji zelis nije lose imati neki lep zbog pamcenja
Nije isto recimo 903333333 i 903728491823
Mada, ni ja ne znam koj sam moj pokrenuo thread, ali ajd sad :D

hvala na tipu ;)
ja ugrabio svoj

Najbolje bi bilo da vam kod bude isti kao broj telefona, najlakse se pamti, a i lako se puni i kredit za telefon i internet vreme odjednom :D.

Da li je neko iz Beograda u skorije vreme uplatio net u Kraljice Natalije 35? U toku je nagradna igra koja se odigrava na licu mesta. Interesuje me da li je neko nešto osvojio? Ondosno, koji je rezultat ostvario. Ja dobih majicu "Ne budi ograničen".

meni isekose net, jer sam zakasnio sa uplatom. uplatio sam 14. dana po isteku paketa, a oni su spustili rok u medjuvremenu na 10 dana :(
ali im to nije smetalo da mi uzmu 1500din iako nemam prikljucak u telekomu :(
sad cekam da me ponovo povezu...

Agilni je napisao(la):
Da li je neko iz Beograda u skorije vreme uplatio net u Kraljice Natalije 35? U toku je nagradna igra koja se odigrava na licu mesta. Interesuje me da li je neko nešto osvojio? Ondosno, koji je rezultat ostvario. Ja dobih majicu "Ne budi ograničen".

Ja zaustavio na 5.7sec. i dobio Neobee CD. :(
Na ekranu pisalo "Neobee CD + 1 mesec interneta" ali ova radnica kada mi je davala CD nista ne spomenu sa free net.
Sve u svemu ja poklonio taj disk tako da nije ni vazno. :)

Poslednja izmena:
a sta je na disku :)

Ja sam ga zaustavio na 5.05... zar to ne bi trebalo da je bolje? Odnosno da dobijem nešto više od fuckin' majice, koja mi je i velika :)

Inače, radnica je dobra :D

Poslednja izmena:
Necu da odem u OT, ali jel provalio neko da na onim narandzastim racunima za uplatu koje dobijate, pise uvek "potpis radnice" pre crte :d.
I btw, uplate preko postanske uplatnice je grozna, uvek kada sam je iskoristio cekao sam po 5 dana da mi dopune BeeFull.

Poslednja izmena:
Milan82bh je napisao(la):
Ja zaustavio na 5.7sec. i dobio Neobee CD. :(
Na ekranu pisalo "Neobee CD + 1 mesec interneta" ali ova radnica kada mi je davala CD nista ne spomenu sa free net.
Sve u svemu ja poklonio taj disk tako da nije ni vazno. :)
Pa na tom CD ti je net.
Mislim, ne bash direktno na CD :) nego ti on napravi konekciju sa kojom se konektujesh na net... to sam i ja dobio, ako se dobro secam isto sam bio tu negde 5.7 -5.8 sekundi, a poklonio sam drugaru jer mi nije trebalo :)

Wolfman je napisao(la):
Necu da odem u OT, ali jel provalio neko da na onim narandzastim racunima za uplatu koje dobijate, pise uvek "potpis radnice" pre crte :d.
I btw, uplate preko postanske uplatnice je grozna, uvek kada sam je iskoristio cekao sam po 5 dana da mi dopune BeeFull.

Samo im posalji kopiju uplatnice fax-om i u roku od par sati ce ti produziti pretplatu. To ti pise i na sajtu neobee-ja a i provereno je u praksi.

Ja sam pre neki dan zaustavio na 4.99 i dobio kartu za EXIT (jedan dan po izboru, sem subote). Kada sam devojcicu sto radi pitao jel jos neko zaustavio tako blizu, rece da ih ima i na 5.00.

Nazad
Vrh Dno