Šta je novo?

Neobee lokalni hub?

dedza

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
304
Izvinite sto vas malo mucim glupim pitanjima,ali morao sam vi ste mi zadnja nada... :bottle:

Da li postoji lokalni hub za neobee adsl?

Poslednja izmena:
Koliko ja znam ni jedan ADSL ISP ne daje lokalne hubove.

GEOM je napisao(la):
Koliko ja znam ni jedan ADSL ISP ne daje lokalne hubove.

Hvala nisam znao... :wall: :wall: :wall:

i sta sad?

predji na sbb |>>>
a sta bi i radio sa lokalnim hubom, kad ti se svejedno protok ne broji, a brzina ti je svakako sakata?

Sto se tice lokalnog hub-a najbolji je SBB-naravno ako imas mogucnosti
za njih.Postoji i par wireless provajdera koji nude isti.

GEOM je napisao(la):
Nema na cemu, pa mozes da postanes ti ISP pa da dajes ADSL hub :p :D
Ili poslusaj prdhodne savete....
Pa nemam uslove za SBB... :wall:
Nista ostaje mi dobri stari DC++ i BitComet.... :bottle:

***, ljudi pa padignute sami hub, registrujte domen besplatno na dyndns.com, pa delite sta vam dusa pozeli... a najlepse od svega je sto niste ograniceni samo na svog provajdera vec moze da se konektuje bilo ko... i javite adresu ovde da vidimo ima li nesto vredno downloada :)

Sale99 je napisao(la):
***, ljudi pa padignute sami hub, registrujte domen besplatno na dyndns.com, pa delite sta vam dusa pozeli... a najlepse od svega je sto niste ograniceni samo na svog provajdera vec moze da se konektuje bilo ko... i javite adresu ovde da vidimo ima li nesto vredno downloada :)

I kakvo je to resenje? :smash: Svasta :)

cekaj, sta 'fali resenju? umesto da cekaju provajdera, koji ne sme da podigne DC++ hub zbog "piracy issues" podigne ga sam i gotovo

Ako korisnik sam podigne hub onda je svima dostupno ali sve ide kroz regularni saobracaj. Dakle ako imas 256k paket onda ide kroz tih 256k. I zasto bi se bilo ko kacio na moj hub gde ce pored mene biti jos 5 korisnika sa share-om od sve skupa 100GB kada na istu foru moze svako da se nakaci na hubove sa po par hiljada korisnika i par stotina TB share-a?

Glavna fora lokala i jeste sto se skupe likovi sa istog provajdera i sto imaju poseban protok u lokalu bez da remete regularni protok. Recimo SBB gde imas 512k u lokalu + paket ka netu. Beogrid, ili kako li se vec zove, ima jos bolju akciju, 1MB/s u lokalu + paket koji platis za net. To je prava stvar a ovo sa podizanjem sopstvenih hubova je igracka.

zato je i trazio LOKALNI hub

super, svi su pametni kad treba da komentarisu ;)
ne vidim da je jos nekome palo nesto na pamet?

obzirom da brzinu adsl-a ogranicava telekom a ne provajder, sama pomisao na lokalni hub sa vecim protokom u lokalu nego ka internetu pada u vodu.

ps. niko nije rekao da hub mora da bude na jednoj od vasih masina
ps. manje kritika, vise ideja :D

hvala na informacijama...
da ja pravim kao sto je naveo sale99,stvarno nemam nameru....tako da cu kao i do sada da se kacim na tudje...:d

Vrh Dno